CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Covid 19, mai tare ca politia de moravuri: elimina prostituatele de pe strazi

3 comentarii / 2169 vizualizări / 13 mai 2020

Ceea ce nu reușește să facă Poliția de amar de vreme va face coronavirusul, în sensul că va elimina prostituatele de pe străzi și va muta sexul de pe centură pe internet.

Profeția aparține psihologului Aurora Liiceanu, care spune, într-un interviu pentru Europa liberă, că prostituția în forma ei clasică va dispărea: ”Se va muta în mediul virtual. Sunt atâția oameni care își trăiesc sexualitatea în mediul virtual!”.

Psihologul atrage atenția, totodată, asupra altui fenomen care afectează deja tinerii: ”Deși trăiesc în cohorte, în găști, mulți tineri sunt foarte însingurați. Ceva le lipsește. Nici ei nu știu ce, nici noi nu știm ce. Mulțimea celor care mergeau la concerte, pe stadioane, părea o soluție pentru acești însingurați: mulțimile păreau să-i protejeze afectiv. Dar nu e așa, mulțimile erau un fel de imersii care furnizau o stare de bine, de scurtă durată, pentru că, apoi, cei dependenți de astfel de mulțimi cădeau, din nou, în singurătate. Timpul mulțimilor s-a dus(…)Ipohondria, suspiciunea, paranoia și bipolaritatea vor crește. Psihologii sunt foarte interesați, în acest moment, cum se va schimba intimitatea. Nu știm. Cum se vor face filmele, cum se vor schimba gesturile, cum se vor apropia oamenii din nou”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. probabil de la sotul dansei, stie d-na psiholog ca ”atatia oameni isi traiesc sexualitatea in mediul virtual”.

  2. @golan
    te inseli, doamna, despre curve si moravuri lejere, in calitate de specialist are o imagine din interiorul meseriei

  3. Sexul virtual si prostitutia virtuala nu exista. Fara contact trupesc nu exista nici sex, nici prostitutie. „Sexul virtual” se numeste masturbare, onanie, si genereaza serioase probleme de sanatate psihica, mentala si fizica, fiind un pacat mai mare decat (prea-)curvia.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998