CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cozma anunta probe explozive despre Mineriade: ”Razvan Theodorescu a batut studenti in subsolurile TVR”

0 comentarii / 2256 vizualizări / 23 februarie 2010

Liderul de altadata al minerilor, l-am numit pe Miron Cozma, anunta ca va scoate la licitatie “probe” – casete audio, video si diverse documente – ale mineriadei din 13-15 iunie 1990, pe care le deține și care vor pune intr-o cu totul alta lumina principalii pioni politici ai anilor ’90, dezvaluie Luceafarul Huilei, in exclusivitate pentru Inpolitics. Cozma sustine ca detine “inregistrari audio si video” ce dovedesc ca “marele academician” Razvan Theodorescu “a torturat si a mutilat studenti” in subsolurile Televiziunii Romane, in iunie 1990.

“O sa va uitati cu alti ochi la liderii politici!”
“Anunt in exclusivitate ca scot la licitatie adevarul despre mineriada din iunie 1990. Mai exact, voi scoate la licitatie probele zdrobitoare pe care le am din perioada 13-15 iunie 1990. Este vorba despre multe inregistrari audio si video, plus niste documente. Dupa ce se va afla adevarul, o sa va uitati cu alti ochi la liderii politici ai acelei perioade, lideri politici care braveaza astazi si joaca rolul de persoane morale. O sa aflati cine au fost cei care au batut oamenii pe strada, cine a spart sediile partidelor istorice, cine a spart Liga Studentilor. In prezent, astia sunt politicieni cunoscuti si oameni de afaceri cu foarte multi bani. Am casete care dovedesc ca marele academician Razvan Theodorescu, marele om moral, a batut, torturat si mutilat studenti in subsolurile Televiziunii Romane. Sunt oameni inregistrati atunci, audio si video, batuti in ultimul hal, schiloditi, care povestesc ce le-a facut marele academician Razvan Theodorescu in subsoluri”, tuna Miron Cozma.

“Marius Tuca e interesat de probele mele”
Fostul lider al minerilor a marturisit ca deja se afla in negociri cu o serie de organisme media interesate de achizitionarea, pe bani, a materialelor pe care le detine. “Licitatia va fi licitatie. Castiga cel care ofera mai mult. Vad in America cum persoane cunoscute castiga, pe un singur interviu la radio, 3000 de dolari. Pai ce, eu sa imi vand marfa pe gratis? Este economie de piata. Daca nu aveam probleme cu banii nu luam decizia asta. Cu toate acestea, daca nu se ajunge la o suma care chiar sa ma faca sa vand tot ce am, aceste documente vor apare, peste ceva timp, in cartea pe care planuiesc sa o scriu: “Miron Cozma. Adevarul despre mineriade”, a explicat fostul lider al minerilor.

“Am dosar de victima a mineriadelor la Strasbourg!”
Tot in exclusivitate pentru Inpolitics, Miron Cozma anunta ca are o surpriza de proportii pentru autoritatile din Romania care i-au rapit dreptul la vot si pe acela de a fi membru de partid. “M-am adresat de ceva timp la Curtea Drepturilor Omului de la Strasbourg. Am o surpriza de proportii pentru autoritatile din Romania, care mi-au ingradit toate drepturile: am dosar de victima a mineriadelor la Strasbourg! Sa vedem acum. Nu e normal ca eu sa ma duc la cele mai inalte foruri din Europa sa imi apar nevinovatia si sa nu am voie sa ma duc la Bucuresti pentru a o face! In scurt timp o sa imi rezolv toate problemele legale si o sa lansez si partidul meu politic, Partidul Muncitorilor”, a avertizat Cozma. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998