CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cozma, despre dragostea cu Marinela: ”M-a sarutat dupa prima (re)intilnire”

0 comentarii / 2180 vizualizări / 17 februarie 2011

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, l-am numit pe Miron Cozma, dezvăluie, în exclusivitate pentru Inpolitics, culisele mariajului cu Marinela Nițu pe care obișnuiește să o alinte ”Marlene”. El mărturisește că se simte ”în al nouălea cer” și că Marlene este femeia vieții lui.

”Îmi place să o alint Marlene”
”O iubesc pe Marinela Nițu. De fapt, pe Marinela Marlene, așa cum îmi place mie să o alint. Am cunoscut-o pe 17 august, 1998. Ea a fost întotdeauna iubirea vieții mele. Femeia vieții mele. Din păcate, am suferit enorm împreună. Fiindcă, apoi, eu am mers la pușcărie. A venit la mine șapte ani de zile, m-a vizitat la pușcărie. Venea oricând putea, din Italia sau de oriunde se afla. În 2005 am ieșit. Și ea spera, săraca, să mă căsătoresc cu ea. Chiar i-am scris o poezie în sensul astă, o poezie în care i-am promis că vom fi împreună în fața lui Dumnezeu. Din păcate, în 2005, ea a trăit o adevărată dramă. Eu așteptam să mă duc din nou la pușcărie din pricina dosarului ”Costești”. Asta ar fi însemnat să o țin după mine, din pușcărie în pușcărie. Era ultimul lucru pe care îl doream, deoarece Marlene avea dreptul să fie fericită și eu nu îi puteam oferi, atunci, această fericire”, își amintește Miron Cozma, cu tristețe.

”O priveam lângă Busta Rhymes și lângă tatăl Angelinei Jolie”
El povestește că a sperat întotdeauna că femeia pe care o iubea este fericită, oriunde s-ar afla, și că s-a mulțumit doar s-o privească, de câte ori avea ocazia, în poze. ”Mereu mi-a trimis poze la pușcărie. Era mereu în compania unor personalități de la Hollywood, mari actori. Și cântăreți foarte cunoscuți. Într-o poză era împreună cu tatăl Angelinei Jolie. În alta, era lângă cântărețul Busta Rhymes. Eu am crezut mereu că are o viață fericită, că Marlene este fericită. M-am bucurat pentru ea și am sperat să îi fie bine oriunde s-ar afla fiindcă ea, săraca, ar fi fost în stare să vină după mine la pușcărie”, spune fostul lider al minerilor din Valea Jiului.

Un sărut care a valorat enorm
Miron Cozma povestește, totodată, modul în care s-a reînfiripat povestea de dragoste dintre el și ”Marlene” Nițu. ”După ce am ieșit din căsătoria nefericită pe care am avut-o, la divorț am aflat că Marinela este logodită cu un italian. De asemenea, am aflat că ea vine în România. A venit în țară și eu știam unde se duce: la sora ei. M-am dus acolo și am purtat o discuție foarte serioasă și extrem de sinceră. Nu s-a întâmplat nimic din prima. La final, însă, am primit un sărut. Asta a însemnat enorm pentru mine fiindcă, astfel, puteam spera din nou. A fost un semn bun. Apoi, după o săptămână, Marinela a renunțat la logodna ei. A luat decizia să se întoarcă la mine, la prima ei iubire. Sincer vă spun: sunt în al noulea cer! Este minunat, eu nu mai credeam să mai am vreodată șansa asta. Povestea noastră este o telenovelă de dragoste adevărată. Sunt 13 ani la mijloc. Ea m-a iubit tot timpul. Acum iubesc cu adevărat și lângă mine este cine merită”, ne-a mărturisit Miron Cozma. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998