CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cozmanca, ofertat de Dan Diaconescu sa preia Partidul Poporului

0 comentarii / 1951 vizualizări / 11 august 2010

Dan Diaconescu are inițiativă, dar nu prea are oameni: disperat că Partidul Poporului nu prea se leagă defel, DD l-a contactat recent, conform surselor Inpolitics, pe Octav Cozmâncă, pentru a-i oferi o funcție de vîrf în partid în schimbul implicării acestuia în coordonarea noi construcții.

Contactat de Inpolitics, Cozmîncă nu a vrut să furnizeze prea multe detalii, dar a confirmat că Diaconescu i-a avansat o asemenea propunere, indirect, printr-o terță persoană. ”Deocamdată nu sunt interesat de așa ceva, după ce m-am fript cu ciorba, de curînd, cu Alianța Națională a Stîngii, m-a decis să suflu și în iaurt. Un partid nu se face așa, doar din declarații, e nevoie de mai mult. Sigur că dă bine la imagine, dar…O să mă mai gîndesc, mai analizez, mai văd cum stau lucrurile, nu am de gînd să mă mă mai arunc în nicio altă întreprindere pînă nu văd exact cum e treaba” afirmă fostul președinte executiv al PSD, exclus din partid anul trecut.

Pe de altă parte, Cozmîncă admite că ar fi necesară apariția unui alt partid de stînga și critică acțiunile politice ale social-democraților: ”PSD face un joc periculos, cred eu, în sensul că se bazează mult prea mult pe sondajele de opinie și pe declarațiile televizate ale liderilor de la centru, în timp ce în teritoriu nu se mai mișcă nimic. Or, dacă partidul ăsta mai rezistă în acest moment, e numai grație structurilor puternice pe care le-a avut în teritoriu, în fiecare comună și în fiecare sat, aproape. Asta a ținut partidul, în anii de cumpănă, nu declarațiile de la televizor ale unor lideri care nici nu știu ce e aia muncă de jos. Or, pentru aceste structuri nu s-a mai făcut nimic în ultimii ani și multe dintre ele s-au dizolvat, au slăbit, le-au preluat alții șamd. PSD ar putea avea surprize mari în alegeri, indiferent cît arată sondajele astea, care nici măcar nu știm dacă nu sunt făcute special în acest fel…S-ar putea să se pregătească degeaba pentru o mare victorie în 2012, socoteala de acasă nu e tot una cu aia din tîrg” conchide fostul lider pesedist. (Răzvan Gheorghe/B.T.Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998