CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Crestin-democratie de mucava: cum plesnesc pedelistii peste bot Biserica Ortodoxa

0 comentarii / 1473 vizualizări / 24 aprilie 2013

În tentativa de a-i trage un perdaf premierului Ponta, PDL reușește o gafă de zile mari, expediind un croșeu zdravăn în bărbia Bisericii ortodoxe, prin intermediul unei declarații politice parlamentare susținută de deputatul Gheorghe Tinel.

Deși cunoscut pentru repetatele-i tentative de a se vopsi creștin-democrat, PDL are lacune zdravene în dimeniu, probabil de pe vremea cînd granița între PCR și FSN era aproape insesizabilă.
Într-o declarație politică susținută zilele trecute în plenul Camerei, deputatul băcăuan Gheorghe Tinel încearcă să-l ironizeze pe premier pentru poziția manifestată în cazul propunerii de legalizare a căsătoriilor gay, dar lovește, fără să vrea, în cu totul altă direcție: ”Declaraţia primului-ministru Victor Ponta că, vezi Doamne!, nu a ştiut că sediul moralităţii se află în România, lăsând la o parte aspectul ironic pe care încearcă să-l inducă, este, din punctul meu de vedere, cutremurătoare la propriu(…) I-aş fi dat dreptate lui Victor Ponta dacă declaraţia ar fi sunat de genul „Nu am ştiut că sediul moralităţii creştine se află la Bucureşti, în România”, dat fiind faptul că toţi ştim că, instituţional şi nu numai, sediul se află la Roma. Dar aşa, ea naşte o serie de întrebări la care Victor Ponta trebuie să răspundă şi la care cred că nu va răspunde, aşa cum nu cred că va răspunde nici pentru managementul dezastruos pe care cu onoare îl promovează în calitate de prim-ministru al României” a declarat deputatul PDL, scăpînd din vedere că la Roma își are sediul nu biserica națională a românilor, ortodoxă, ci doar cea catolică.

”Poate că altfel ar fi arătat românii astăzi, domnule prim-ministru Victor Ponta, dacă politicienii care s-au perindat la conducerea acestei ţări ar fi ţinut cont de valorile moralei creştine. Aşa însă nu îmi rămâne să vă spun altceva decât că dumneavoastră fiind un om fără principii morale – şi mă refer aici la morala creştină – nu cred că aveţi capacitatea politică de a gestiona problemele unui popor aproape în întregime creştin. Sau poate că mă înşel eu” mai spune deputatul, îngropîndu-se singur și mai tare în gafa de zile mari. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998