CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Crin Antonescu după ce a votat: Sunt optimist, românii să le trimită nota de plată celor care le-au stricat viaţa

0 comentarii / 1494 vizualizări / 10 iunie 2012

„Am votat pentru candidaţii unei forţe politice puternice, capabile şi dornice să schimbe România în bine, pe toate planurile. Azi vorbim de adminisraţia locală, de un Bucureşti care aibă o administraţie coerentă şi performantă şi o va avea”, a spus Crin Antonescu, după vot.

Întrebat cum a fost concurenţa în campania electorală, preşedintele PNL a apreciat că a fost „dură, ca în orice campanie”.

Despre planurile acestei zile, Antonescu a spus că va „trage cu urechea la modul cum decurg alegerile” şi după aceea vor avea (cei din USL – n.r.) o noapte grea, ca întotdeauna după alegeri.
Citeşte şi: Victor Ponta după ce a votat la Baia de Fier: Sper că realmente putem face lucruri mai bune

„Suntem obişnuiţi, sunt optimist, va fi o zi frumoasă pentru noi şi va fi o zi în care foarte mulţi români să le trimită nota de plată celor care le-au stricat viaţa în ultimii ani”, a spus el.

Potrivit liderului liberal, citat de Mediafax, faptul că se votează într-un singur tur, cel puţin la Bucureşti, nu va afecta scorul USL.

„Lucrurile sunt clare şi că vor fi aceiaşi câştigători într-un tur care ar fi fost şi în două tururi şi sper ca lucrurile, din punctul ăsta de vedere, la sectorul nostru, la Primăria Generală, să fie foarte clare”, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Întrebat dacă are emoţii, ţinând cont că este „primul vot sub umbrela USL”, Antonescu a arătat că nu s-a gândit la asta, dar că „sigur are emoţii întotdeauna”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998