CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Crin Antonescu: ”Negociem cu parlamentari PDL pentru a-l suspenda pe Basescu”

0 comentarii / 1462 vizualizări / 20 mai 2011

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat azi, într-o conferință de presă, că USL negociază, în acest moment, transferul mai multor parlamentari ai PDL pentru a putea schimba majoritatea actuală și a putea declanșa suspendarea lui Traian Băsescu și debarcarea guvernului Boc.

Antonescu nu a dat detalii despre persoanele respective sau numărul lor, spunînd că acestea date vor fi oferite după ce se ia decizia de rigoare, în schimb a recunoscut fără rezerve că schimbarea majorității va duce imediat la declanșarea procedurilor de suspendare din funcție a șefului statului: ”Din punctul meu de vedere, da!” a spus el. Liderul PNL l-a catalogat, totodată, pe președinte drept țicnit, afirmînd că ”Băsescu este instabil din toate punctele de vedere”. Antonescu devine, astfel, al doilea lider PNL care îl etichetează astfel pe șeful statului, în ultimii doi ani.
El a mai declarat că ușa USL rămîne deschisă pentru UDMR: ”Nu am avut negocieri UDMR, dar mizăm în continuare pe responsabilitatea lor ca forță politică importantă în România și sperăm la o colaborare cu ei, la construirea unei noi majorități parlamentare”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998