CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Crin Antonescu sustine proiectul marii aliante a opozitiei

0 comentarii / 2297 vizualizări / 20 decembrie 2010

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, azi, după întâlnirea cu social-democraţii şi cu liderii PC, referindu-se la propunerea vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, ca opoziţia să formeze o alianţă înregistrată la tribunal până pe 31 ianuarie 2011, că din punctul său de vedere, este esenţial ca în anul următor opoziţia să se poată transforma în majoritate.

”Esenţial în acest proiect este să construim sau să reconstruim o majoritate solidă. (…) Am avut momente importante în care am acţionat conjugat, nu a existat nicio acţiune importantă a actualei puteri care să nu fie sancţionată de către noi ca opoziţie, până la urmă, însă, aritmetica nu ne-a ajuns. Esenţial este ca acestă opoziţie să se poată transforma în cursul anului viitor în majoritate”, a spus Crin Antonescu, citat de Agerpres.

El a precizat că propunerea senatorului Dan Voiculescu porneşte din convingerea că e nevoie de o opoziţie unită şi mai ales ”de o opoziţie capabilă foarte rapid să se transforme în majoritate”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998