CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Crin arunca in aer PNL Bucuresti inaintea campaniei pentru locale

0 comentarii / 1519 vizualizări / 9 aprilie 2012

Conducerea PNL a decis, azi, înlocuirea lui Andrei Chiliman la şefia organizaţiei PNL Bucureşti şi l-a numit interimar la conducerea filialei pe Eugen Nicolăescu, vicepreședinte fiind numită Mariana Cîmpeanu. Decizia a fost luată în şedinţa BPC al PNL, un sfert dintre membri acestuia votînd împotrivă.

Andrei Chiliman rămâne candidatul PNL pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 şi se va concentra în perioada următoare pe campania electorală, au precizat aceleaşi surse.
Potrivit Mediafax, decizia înlocuirii lui Chiliman este motivată de neînţelegerile cu PSD referitoare la candidatul USL pentru Primăria Sectorului 6.
De asemenea, în şedinţa Biroului Politic Central al PNL s-a mai decis şi înlocuirea preşedintelui interimar al filialei liberale de la sectorul 2, Dan Cristian Popescu, cu Adrian Neacşu, precum şi a liderului filialei de la sectorul 4, Geani Dinu, cu Daniel Chiţoiu. Neacşu şi Chiţoiu vor avea şi ei mandate interimare, au precizat sursele citate.
Deciziile urmează a fi validate şi în şedinţa Consiliului Naţional Executiv al PNL care urmează să se desfăşoare după şedinţa BPC.
În acest moment, organizația de București stă pe un butoi cu pulbere, nefiind clar nici în ce sectoare va avea candidați partidul, nici cine va fi aruncat în lupta electorală și nici dacă demisul Chiliman nu va opta, finalmente, pentru o candidatură independentă, dată fiind uriașa cotă de popularitate în sector. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998