CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Crin nu il vrea pe Ponta premier

0 comentarii / 1585 vizualizări / 22 octombrie 2010

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a respins, azi, răspunzând unei întrebări, varianta ca, în eventualitatea în care moţiunea de cenzură va fi aprobată, liderul PSD Victor Ponta să devină premier.

Antonescu este prezent la ceremonia dedicată împlinirii a 20 de ani de la fondarea Universităţii Dimitrie Cantemir, la care mai participă, printre alţii, Ion Iliescu, Cristian Diaconescu şi Iulian Fota.

Întrebat, înainte de eveniment, dacă agreează varianta ca Victor Ponta să devină prim-ministru în eventualitatea succesului moţiunii de cenzură, Antonescu a declarat, conform Mediafax: „Răspunsul este nu”.

El a răspuns astfel unor declaraţii ale liderului PSD, preluate de presă, care spunea că nu are încredere în independenţii propuşi de PNL pentru eventuala funcţie de premier.

„Independenţii respectivi nu au fost desemnaţi de către mine. În orice caz, noi vorbeam despre premieri independenţi”, a spus Antonescu, vineri, în replică la declaraţiile lui Ponta.

După ce a ezitat câteva clipe, el a mai spus că are despre Florin Georgescu o părere bună.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, afirmase că este sceptic în privinţa independenţilor propuşi de PNL. „Liberalii nu au avut mână bună la independenţi. Toţi independenţii lansaţi de liberali, Predoiu, Cioloş, Vlădescu – au ajuns să se îndrăgostească de Cotroceni şi au plecat la Traian Băsescu”, a declarat anterior Victor Ponta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998