CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: ”Antonescu a ajuns un fel de Ceausescu!”

0 comentarii / 1525 vizualizări / 29 ianuarie 2013

Pentru Victor Ponta & co., liberalul Crin Antonescu a ajuns un fel de Nicolae Ceaușescu: e Alesul, e singurul-care-poate-fi-susținut, afirmă pedelistul Cristian Preda.
”Săptămâna trecută ne-a făcut cadou o constatare paradoxală: candidatura la președinție a lui Crin Antonescu e susținută cu mai multă pasiune de pesediști decât de peneliști. Pentru Ponta & co., Antonescu a ajuns un fel de Ceaușescu: e Alesul, e singurul-care-poate-fi-susținut. Dacă nu e el, nu va fi nimeni altcineva. Etc.etc.
Cu totul alta pare să fie percepția USL asupra lui Dan Voiculescu.
Acesta e înlocuibil în orice clipă și de câte ori vrea.
După ce și-a amânat validarea ca senator, Dan Voiculescu abandonează mandatul, la o săptămână de la depunerea jurământului.
Publicul care l-a ales pe 9 decembrie știa că Voiculescu demisionase deja în 2012, pentru a evita confruntarea cu justiția. Cursa pentru fotoliul de senator devenit vacant va fi, de aceea, un test important.
USL nu are cum să nu asume gestul lui Voiculescu. Nu-l poate repudia pe șeful mașinii sale de propagandă. Rămâne de văzut dacă ulciorul va mai merge și a doua oară la apă. În lumea strâmbă în care trăim, nu e exclus ca disprețul față de domnia legii – asumat de USL fără rezerve – să aibă parte în continuare de un sprijin popular consistent”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998