CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: „Antonescu a planificat suspendarea lui Basescu, la conacul Bratienilor”

0 comentarii / 1562 vizualizări / 27 mai 2012

Cu ocazia aniversării a 137 de ani de la înfiinţarea PNL, la conacul Brătienilor, Crin Antonescu şi liderii penelişti au planificat suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, afirmă europarlamentarul pedelist Cristian Preda.

„Acum câteva zile, Crin Antonescu și fidelii săi au aniversat 137 de ani de la nașterea PNL. Au cheile de la conacul Brătienilor și se reunesc acolo o dată pe an. Din relatările de presă rezultă că s-a vorbit despre multe lucruri. Nu și despre liberalism. Expresiile întâlnite cel mai frecvent au fost “suspendarea Președintelui” și “distrugerea adversarilor”. Nimic despre statul de drept, autonomia justiției sau libertate. După intrarea la guvernare alături de socialiștii “micului Groza”, peneliștii au dat uitării cu totul vocabularul politic liberal.
Ei nu reacționează nici măcar atunci când publicul a aflat că primul gest al premierului socialist a fost premeditarea disculpării lui Adrian Năstase prin trecerea Inspectoratului de Stat în Construcții în subordinea Guvernului și numirea unui personaj cinic și sinistru în fruntea acestei instituții. Un partid animat de liberalism pleca de la guvernare văzând o asemenea mașinațiune. Pe vremuri, peneliștii luptau pentru dreptate. Acum, nu mai luptă decât pentru putere absolută. Inspirat mai curând de Dan Voiculescu decât de Brătieni, PNL și-a pierdut busola intelectuală”, scrie Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998