CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: “Antonescu se ascunde in spatele printului Duda”

0 comentarii / 1579 vizualizări / 10 noiembrie 2010

Recenta invocare a monarhiei, operata de presedintele liberal Crin Antonescu, tradeaza “lasitatea” PNL care, in loc sa analizeze problemele serioase ale tarii, prefera sa se ascunda in spatele “poleialei de la curtea printului Duda”, sustine europarlamentarul pedelist Cristian Preda, pe blog-ul personal.

“Monarhia poate fi un proiect, dacă există imaginație și curaj”. Așa a spus Crin Antonescu ieri. Totul e greșit în această frază.
Mai întâi, e vorba despre valoarea pe care o dă Antonescu numitului proiect. Fruntașul PNL nu a îndrăznit să spună că monarhia “este” sau “ar trebui” să fie proiectul partidului său ori al țării. S-a oprit la ceva mai căldicel, și anume la “poate fi”. Așezat lângă prințul care a visat anul trecut să fie președinte, Crin Antonescu își va fi amintit poate că a făcut ceva mai mult decât Radu Duda, candidând la funcția pe care acum o disprețuiește (…) Recursul la monarhie e o probă de lașitate și de lene intelectuală. Într-adevăr, nimic mai ușor decât a ascunde gravele probleme ale României după paravanul unei case regale (…)Avem nevoie de ceva mai mult decât de fastul curții și de servitutea unor curteni. România de astăzi e o țară a inegalității și a discrepanțelor.
Această boală nu se tratează cu poleiala de la curtea prințului Duda, ci cu virtute”, afirma Cristian Preda. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998