CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Cristian Preda il face KO pe ministrul PDL Daniel Funeriu

0 comentarii / 1781 vizualizări / 13 aprilie 2010

Europarlamentarul pedelist Cristian Preda il face KO pe colegul sau de partid, ministrul Eucatiei Daniel Funeriu, pe care il acuza, pe blog-ul propriu, ca “a distrus” consensul privitor la legea educatiei “asezandu-i premierului o uriasa povara pe umeri”.

“Funeriu a distrus consensul pe educatie”
“Ieri, Guvernul a adoptat un proiect de lege a educaţiei. În scurta perioadă dintre prezentarea publică a textului şi decizia de ieri a executivului, ministrul Funeriu a discutat cu unii dintre actorii sistemului. Nu a convins până la capăt nici unul. A mers, totuşi, mai departe, aşezându-i premierului o uriaşă povară pe umeri (…) Reforma nu e posibilă fără un minim consens. Preşedintele adunase, alături de experţi, sindicate, organizaţii ale părinţilor, ale studenţilor şi elevilor, rectori şi reprezentanţi ai mediilor profesionale. Plecând de la aşteptările fiecăruia, a fost formulată o platformă consensuală.
În schimb, Funeriu a transformat toţi actorii sistemului în adversari ai reformei. Legea nu are, în această clipă, nici măcar un singur suporter colectiv. În acest sens, Funeriu e exact opusul lui Miclea, ale cărui eforturi au inspirat formularea Pactului de acum doi ani”, este de parere Cristian Preda. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998