CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: ”Intr-un singur an, PDL a facut mai mult de 18 aliante electorale!”

0 comentarii / 1468 vizualizări / 22 aprilie 2013

Într-un singur an, conducerea pedelistă a propus nu mai puțin de 18 formule de alianțe electorale, care ”ascundeau” PDL în asocieri cu alte partide mai mărunte, afirmă europarlamentarul pedelist Cristian Preda.
”Astăzi e lansată Mișcarea Liberală, o fundație care își propune să susțină valorile de centru-dreapta. Nu e prima și, probabil, nici ultima întreprindere care are un asemenea scop. Adevărul e că, acum un an, identitatea de centru-dreapta era disputată de două partide: PNL și PDL. De atunci încoace, publicului care crede în libertatea economică și statul de drept i-au fost propuse: – 18 formule de alianțe electorale la scrutinul local din iunie, care “ascundeau” PDL în asocieri cu 5-6 alte partide mult mai mărunte – Inițiativa Civică de Centru Dreapta, asociație creată în jurul fostului premier MRU – Partidul Forța Civică
– Alianța România Dreaptă, care reunea la legislative PDL, Forța Civică și PNȚCD, readus în acest fel la viață – Noua Republică, partid recunoscut după alegerile din decembrie – Mișcarea Populară, care va completa repertoriul fundațiilor de tipul Institutului de Studii Populare sau al Fundației Creștin-Democrate – Alianța DA, reînviată de Forța Civică și PNȚCD. România Liberală ar ocupa, deci, locul 8 pe lista proiectelor de centru-dreapta din ultimul an. Deocamdată, ceea ce vedem e deplasarea clară a PNL spre stânga și fărâmițarea formulelor care se definesc ca alternativă de centru-dreapta”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998