CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: ”Oamenii fug din PDL din pricina lui Vasile Blaga!”

0 comentarii / 1297 vizualizări / 25 aprilie 2013

Există riscul ca, în Parlament, PD să fie întrecut de PPDD, din pricina numeroaselor dezertări din fostul partid de guvernământ, afirmă pedelistul Cristian Preda, care îl consideră vinovat pe șeful său pe linie de partid, Vasile Blaga.

”Plecările din PDL se țin lanț. Acum câteva zile, a părăsit partidul deputata Mihaela Stoica, iar azi și-a oficializat despărțirea de organizație deputatul Valeriu Vreme, fost ministru al Comunicațiilor.
Motivele invocate sunt caracterul nereprezentativ al conducerii ieșite din Convenție și din CNC sau irelevanța proiectelor echipei conduse de Vasile Blaga. Grupurile parlamentare erau oricum mici.
Plecările de acest fel le slăbesc și mai mult, existând riscul ca în curând PDL să fie întrecut de PPDD la nivelul Camerelor. Pe de altă parte, atunci când un partid de opoziție e abandonat de cei pe care i-a susținut pentru a intra în Parlament, el pierde din credibilitatea publică (…) Nici n-am apucat bine să termin de scris rândurile de mai sus că am aflat de o altă demisie din PDL: cea a lui Gabriel Berca, și el fost ministru”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998