CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: ”PDL are nevoie de candidat la prezidentiale!”

0 comentarii / 1320 vizualizări / 11 aprilie 2013

PDL necesită un candidat la prezidențiale care să se confrunte cu liberalul Crin Antonescu, fără a-i întreține narcisismul, afirmă europarlamentarul pedelist Cristian Preda.
”Orice vorba buna despre PNL venita dinspre PDL e o subminare a sanselor de relansare a principalului partid de opozitie. Nu doar pentru ca PNL si PDL isi disputa electoratul de centru-dreapta, dar si pentru ca penelistii au un candidat la prezidentiale care are sanse mari doar fiindca e deocamdata singurul care-si asuma competitia. A spune, in aceste conditii, ca PDL nu exclude o alianta cu PNL sau a sugera ca, intrucat PDL nu are acum un prezidentiabil, Antonescu ar putea fi candidatul unic al dreptei, inseamna a abandona misiunea opozitiei.
Lipsa de curaj sau de imaginatie are un cost foarte mare la urne.
PDL are nevoie urgenta de un candidat la prezidentiale care sa fie necrutator cu Antonescu, nu curtenitor si amabil. Mai e ceva.
In competitia cu Antonescu, poti castiga simpatie, in randul publicului larg, mai degraba cautand sprijin intre simpatizantii centristi si printre pesedistii nemultumiti ca trebuie sa sustina un penelist arogant decat intretinand reveria unei refaceri a Aliantei DA. Centrul e, de fapt, cel care va decide competitia de la anul, nu minoritatea care se auto-identifica la dreapta. Daca PSD va avea un candidat, lucrurile vor arata, desigur, altfel. Deocamdata, insa, ar trebui sa ne confruntam cu Antonescu, nu sa-i intretinem narcisismul!”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998