CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: ”PDL continua sa fie contradictoriu!”

0 comentarii / 1449 vizualizări / 27 ianuarie 2013

Luând în considerare cele mai recente declarații ale lor, un om normal n-ar putea crede că Vasile Blaga și Cezar Preda fac parte simultan din același partid, afirmă pedelistul Cristian Preda care e de părere că ”PDL continuă să fie contradictoriu”.

”PDL continuă să fie contradictoriu. Ieri, în vreme ce, la Buzău, Cezar Preda afirma că un partid “cu oameni labili care trec dintr-un loc într-altul în funcție de cum le este interesul nu poate să facă performanță”, la Târgu-Jiu Vasile Blaga explica faptul că primarii PDL care au sprijinit USL în alegerile din 9 decembrie nu trebuie excluși, ci păstrați în partid până în 2016, ca să îi “usture” (!?!?). Veți fi de acord cu mine că orice om normal constituit nu va putea crede că Vasile Blaga și Cezar Preda fac parte simultan din același partid. Militanții și simpatizanții PDL sunt însă obligați să tolereze această stare de fapt.
Și, ca și cum lucrurile nu erau suficient de grave, mai mulți deputați PDL se joacă de câteva zile cu nervii cetățenilor: ei au afirmat, pe de o parte, că mandatele câștigate în urmă cu câteva săptămâni pot fi oricând abandonate și au decis, pe de altă parte, să preia toate amendamentele depuse de aleșii USL anul trecut la buget, întrucât, cum spunea Ioan Oltean, “plagiatul e la modă”. Nu mă regăesc în aceste soluții: mi se pare că asumarea unui mandat e departe de a fi o glumă”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998