CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: ”PDL ofera PNL sansa sa sustina pe viitor Miscarea Populara!”

0 comentarii / 1633 vizualizări / 22 februarie 2012

Prin numirea unui premier de calibrul lui Răzvan Mihai Ungureanu, PDL se redefinește ca forță politică de dreapta și oferă PNL posibilitatea, o dată în plus, să susțină viitorul pol al Mișcării Populare, afirmă eurodeputatul pedelist Cristian Preda care e de părere că PDL are șansa să rămână în continuare ”actorul politic cheie”.

”Problema politica principala in 2012 e definita de USL plecand de la doua persoane. USL crede ca alegerile de anul acesta trebuie sa aduca inscaunarea lui Victor Ponta la Palatul Victoria si debarcarea lui Traian Basescu de la Palatul Cotroceni. Instalarea lui MRU la carma guvernului a redefinit datele problemei: Traian Basescu a aratat astfel care e profilul de premier pe care il sustine si care ar putea de asemenea asigura mentinerea actualei linii politice prezidentiale.
Vor putea intra in sustinerea unei noi guvernari toti adversarii stangii. Inclusiv penelistii care nu se recunosc in compania lui Victor Ponta! Invers, nu se vor putea regasi in majoritatea viitoare cei care vor trisa, sustinand ca un partid de dreapta poate fi adapostit intr-o alianta de stanga sau ca un partid de stanga are loc intr-o majoritate de dreapta. Epoca improvizatiilor de acest fel ar trebui sa se incheie. Problema politica nr. 1 din acest an e sustinerea – inainte, dar si dupa alegeri – a unei guvernari coerente. Nu e simplu, dar nici imposibil ca PDL sa ramana actorul politic cheie”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998