CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: ” Ponta i-a promis Angelei Merkel ca nu va mai intra in aventuri politice”

0 comentarii / 1512 vizualizări / 11 iunie 2013

Întâlnirea cu Angela Merkel, deşi foarte scurtă, l-a obligat pe premierul Victor Ponta să promită că nu va mai intra în aventuri politice, afirmă europarlamentarul pedelist Cristian Preda.

“Cârlan nărăvaş”, aşa i-a spus Ion Iliescu lui Victor Ponta. Fostul preşedinte nu a reuşit să-l domesticească pe discipolul discipolului său. A vădit-o recent opoziţia lui Iliescu la coborârea pragului pentru referendum, de care Ponta nu a ţinut seama. Ceva mai mult succes pare să fi avut Traian Băsescu, care i-a impus actualului premier un pact de coabitare, orientat către stabilitatea ţării.
Ieri, la Berlin, domesticirea a continuat: întâlnirea cu Angela Merkel, deşi foarte scurtă, l-a obligat pe Ponta să promită că nu va mai intra în aventuri politice.
Premierul începe să înţeleagă ce rost are Europa pentru România, după ce anul trecut gesticulaţia sa anti-democratică a surprins neplăcut mediile politice de la Bruxelles, dar şi din câteva capitale ale statelor-membre”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998