CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: ”Ponta ii amageste pe romani ca le va pune o vorba buna la Zapatero”

0 comentarii / 1622 vizualizări / 18 octombrie 2011

Liderul PSD Victor Ponta nesocotește publicul românesc când promite că va pune, mâine, o vorbă bună pentru românii din Spania, când se va întâlni cu premierul Zapatero, afirmă europarlamentarul pedelist Cristian Preda, care susține că primul ministru spaniol se pregătește să plece de la putere într-o lună.
”Victor Ponta a anunțat că se întâlnește mâine la Madrid cu premierul Zapatero, pentru a-i ajuta chipurile pe românii aflați în Spania.
Din două, una: ori Victor Ponta nu e la curent cu politica spaniolă, ori el nesocotește publicul românesc. Dacă ar fi la curent cu ceea ce se întâmplă în Spania, șeful PSD ar fi aflat că Zapatero se pregătește să plece de la putere peste o lună. Partidul Popular are peste 15 procente peste socialiștii lui Zapatero. Toată Spania e conectată la campanie și e de mirare că Victor Ponta nu a găsit cu cale să meargă la Madrid până acum. E greu de crezut că premierul socialist spaniol va face gesturi amicale față de români după ce le-a dat numai bătăi de cap. Dacă însă știe că Zapatero își face bagajele, înseamnă că Victor Ponta râde de cetățenii români, lăsându-i să creadă că ar putea sprijini în vreun fel comunitatea românească din Spania. Nu mă aștept ca situația să fie clarificată. Propaganda deșănțată a PSD are rostul de a crea iluzii. Geoană promitea bani fiecărui român întors în țară, Ponta le promite tuturor o protecție politică pe care nu o poate acorda”, scrie Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998