CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: “Salut demisia lui Blaga, este un semn de responsabilitate!”

0 comentarii / 1457 vizualizări / 27 septembrie 2010

Nici nu si-a inaintat bine demisia ministrul Internelor, Vasile Blaga, ca europarlamentarul pedelist Cristian Preda s-a grabit sa salute, pe blog, acest gest, pe care il catalogheaza “un semn de responsabilitate”.
“Președintele a calificat incidentele de vineri ca o subminare a autorității statului și a cerut premierului să reacționeze la situația creată.

Cum diagnosticul e pus de cel care, potrivit Constituției, reprezintă statul, e evident că răspunsul Guvernului va trebui să fie adaptat la gravitatea faptei. Să nu uităm că Ministerul care a fost pus în cauză e agentul care va trebui să gireze în scurt timp un obiectiv politic major al României, și anume accesul la spațiul Schengen. În asemenea încercări, e nevoie de gesturi ferme și prompte. Premierul Boc are ocazia de a oferi o mostră de curaj politic. Altfel, nu doar guvernul, ci regimul în întregul său va trece prin clipe foarte dificile. Salut demisia lui Vasile Blaga, ca un semn de responsabilitate”, sustine Cristian Preda. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998