CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: „Socialistii europeni fug de Bucuresti”

0 comentarii / 1472 vizualizări / 3 octombrie 2012

În timp ce socialiştii au refuzat să-şi organizeze congresul la Bucureşti, popularii europeni îşi organizează evenimentul, împreună cu PDL, afirmă europarlamentarul pedelist Cristian Preda.

„După ce a pierdut organizarea congresului socialist la București, Victor Ponta a decis să programeze lansarea candidaților USL pentru legislative în prima zi a congresului PPE, ținut în România pe 17 și 18 octombrie. Data de 17 pică în mijlocul săptămânii, tocmai bine pentru prezentarea generală a aspiranților la un fotoliu parlamentar…
Trebuie, de fapt, să-i fim recunoscători premierului pentru alegerea respectivului moment. În acest fel, publicul își va aduce aminte că socialiștii au fugit de România, în vreme ce marii lideri europeni din familia PPE vin să sprijine Partidul Democrat Liberal și aliații săi.
Cât V.Ponta și C.Antonescu vor aplauda pe scenă, alături de D.Voiculescu și M.Geoană, pedeliștii vor fi cu Barroso & comp.
De o parte – useliștii, de cealaltă – liderii care conduc Uniunea, și la nivelul Comisiei, și în multe state-membre”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998