CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: ”Traian Basescu a acceptat ministri urmariti penal!”

0 comentarii / 1631 vizualizări / 23 decembrie 2012

Deși a anunțat ”ritos” că nu va accepta miniștri urmăriți penal, președintele Traian Băsescu ”s-a lăsat păgubaș”, afirmă pedelistul Cristian Preda, care își manifestă totodată și solidaritatea față de Adriana Săftoiu exclusă din PNL pentru un ”delict de opinie”.

”Audierile candidaților la posturile de miniștri s-au derulat într-o liniște deplină. Caut de 24 de ore o întrebare dificilă formulată de reprezentanții ARD și nu găsesc nimic. Opoziție de catifea.
Până și președintele s-a resemnat. După ce anunțase ritos că nu va accepta miniștri urmăriți penal, s-a lăsat păgubaș. Ponta nu s-a sfiit să siluiască limba latină pentru a-și marca victoria: exclamația sa “habemus guvernus” e deocamdată emblematică pentru amestecul de improvizație neroadă și entuziasm puber care domină instalarea actualului guvern, obez și cu portofolii neclare. P.S. Sunt trist să văd că Adriana Săftoiu e exclusă dintr-un partid pentru delict de opinie. Deși nu suntem pe aceeași baricadă politică, îmi declar public solidaritatea cu ea, în numele libertății de expresie”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998