CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: „USL intimideaza Curtea Constitutionala”

0 comentarii / 1415 vizualizări / 31 iulie 2012

Atunci când liderii USL spun că judecătorii Curţii Constituţionale trebuie să valideze referendumul, se încearcă o intimidare a judecătorilor, afirmă europarlamentarul pedelist Cristian Preda.

”Plec de la declarațiile lui Ion Iliescu, reluate de Eugen Nicolăescu și alți USL-iști de-a lungul zilei de luni, pentru a releva un fapt simplu: a spune că judecătorii CCR trebuie să valideze referendumul, chiar dacă prezența a fost de 46% și a sugera public că lista electorală folosită la începutul scrutinului ar trebui schimbată pentru a modifica cvorumul înseamnă a-i intimida pe judecătorii Curții Constituționale, care urmează să se pronunțe asupra referendumului ținut duminică 29 iulie.
Nu a trecut prea mult de când Comisia Europeană solicita coaliției USL să abandoneze amenințarea și intimidarea membrilor Curții Constituționale. Renunțarea la asemenea gesturi era doar una dintre cele 11 solicitări adresate premierului Victor Ponta de către președintele Barroso”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998