CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: ”USL vroia sa desfiinteze GDS!”

0 comentarii / 1487 vizualizări / 13 august 2012

Potrivit protocolului pe care USL l-a perfectat cu asociația colonelului Dogaru, noua putere lua în calcul desființarea CCR, ANI, DNA dar și a ONG-ului GDS, afirmă europarlamentarul pedelist Cristian Preda.
”Atunci cand protocolul dintre USL si asociatia condusa de colonelul Dogaru a iesit la iveala, premierul s-a grabit sa spuna ca nu avea habar ce obiective si-a propus grupul militarilor in rezerva si disponibilizati.
Sa presupunem – macar pentru o clipa – ca asa stateau lucrurile.
Dar dupa ce Victor Ponta si amicii sai politici au aflat ce hram poarta dl. Dogaru, oare de ce nu au denuntat protocolul care prevedea desfiintarea CCR, a ANI, a DNA, dar si a unor fundatii sau ONG-uri precum GDS? (…) Nu pot incheia fara a remarca tacerea sustinatorilor USL din mediul intelectual in aceasta chestiune, Oare doamnei Zoe Petre sau domnului Daniel Barbu – ca sa iau doar doua exemple de ferventi sustinatori ai USL – nu li se pare nimic problematic in asocierea aliantei pe care o apara cu obiective precum cele ale colonelului in rezerva Dogaru?”, întreabă Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998