CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: ”Vasile Blaga e artizanul apropierii PDL de PPDD”

0 comentarii / 1417 vizualizări / 6 martie 2013

Când nu își trâmbițează intenția de a guverna cu PNL, Vasile Blaga e artizanul apropierii PDL de PPDD, afirmă pedelistul Cristian Preda, care avertizează că popularii europeni vor taxa orice colaborare cu populiștii deșănțați strânși în jurul lui Dan Diaconescu.

”Vasile Blaga patronează o discretă apropiere a PDL de PPDD.
Președintele democrat-liberal încearcă să o ascundă, anunțând din când în când că ar vrea să guverneze într-o bună zi cu PNL, un discurs care cauționează, de altfel, deriva anti-liberală a lui Crin Antonescu.
Până să se așeze în trena lui Antonescu, Blaga lucrează cu oastea lui Dan Diaconescu în Parlament, depunând moțiuni simple ori sesizări la CCR și anunțând viitoare cooperări. A făcut și marți un anunț de acest fel: mâine, aș vrea să guvernez cu PNL, azi cooperez cu PPDD. Sunt împotriva unei asemenea orientări, care de altfel nu a fost niciodată discutată în partid. Colaborarea cu PPDD e toxică. Orice contact cu populismul deșănțat produce daune interesului public. PPE interzice formal orice compromis – ar trebui spus mai degrabă: orice compromitere – de acest fel. Dacă Blaga nu taie relațiile cu PPDD, PPE va acționa”, precizează Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998