CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristian Preda: ”Vor coabita Basescu si Ponta la sedinta de CSAT?”

0 comentarii / 1425 vizualizări / 25 septembrie 2012

Premierul Victor Ponta și președintele Traian Băsescu ar trebui să participe împreună, peste două zile, la ședința CSAT, afirmă europarlamentarul pedelist Cristian Preda, care e de părere că ”reuniunea va fi un test important pentru coabitare”.

”Ponta are obligații de care nu se poate debarasa”
”Peste două zile e programată ședința CSAT. E prima după revenirea lui Băsescu la Cotroceni. Reuniunea va fi un test important pentru coabitare. Mai întâi de toate, e de văzut dacă premierul Ponta va participa. Într-adevăr, pe 30 iulie, a doua zi după referendum, șeful Guvernului declara pentru Mediafax că nu va mai merge la CSAT și că așteaptă ca T.Băsescu să-i trimită spre semnare documentele adoptate. Asta nu e tocmai o viziune instituțională asupra CSAT. Multe spune însă omul la supărare și poate că, între timp, V.Ponta s-a răzgândit. Ca premier, are obligații de care nu se poate debarasa.
În al doilea rând, va fi interesant de urmărit dacă după reuniune vor fi făcute declarații publice și dacă ele vor fi concordante. Săptămâna trecută, tot premierul afirma că, întrucât antipatia a copleșit relația sa cu președintele, nu se poate înțelege defel cu acesta. Nu e exclus să avem totuși o surpriză și-n această privință”, scrie Cristian Preda, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998