CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristina Pocora: ”Dr.Florin Tudose vorbeste ca un cetatean care a stat mult la carciuma”

0 comentarii / 1454 vizualizări / 10 februarie 2011

Psihiatrul Florin Tudose a vorbit ca ”un cetățean care a stat prea mult la cârciumă” atunci când a susținut, într-o declarație oferită Inpolitics, că femeile din mass-media autohtonă ar trebui, prin lege, să facă o expertiză psihiatrică înainte de a intra în direct, pe sticla micilor ecrane, susține președintele Comisiei pentru egalitate de șanse pentru femei și bărbați, deputata liberală Cristina Pocora.

”Florin Tudose a sărit calul”
Pe blog-ul propriu, Pocora îl întreabă pe Tudose dacă nu cumva pacienții domniei sale nu dezvoltă nevroze dubioase și atunci când îi văd la televizor pe pedeliștii atât de dragi lui Traian Băsescu. ”Nu mi-a venit sa cred atunci cand am citit aceasta declaratie. Privind la televizor interventiile dr. Florin Tudose pe diferite subiecte care abordau si latura psihiatrica a problemei, mi se parea ca are o abordare oarecum echilibrata. Astazi, insa, prin declaratia preluata de Inpolitics, cred ca a “sarit calul”. Astfel de abordari in spatiul public, din partea unor persoane care au acces la canalele media, sunt extrem de daunatoare pentru intreaga noastra societate. Ma intreb, domnule doctor, daca pentru pacientii dumneavoastra, care au astfel de reactii, nu poate fi de vina si tratamentul neadecvat? Va mai intreb, domnule doctor, daca aveti cumva si paciente sau pacienti care reclama astfel de tendinte atunci cand vad, in emisiuni TV, reprezentantii PD, UNPR si UDMR, explicandu-ne pe un ton extrem de agresiv, ca meritam sa traim in mizerie iar ei ne vor binele?!”

”Tranchilizante și botnițe pentru jurnaliști”
”Pana atunci, domnule doctor, ma bucur ca nu aveti drept de initiativa legislativa (decat in limitele constitutionale), dar ma astept, cu temere, ca Prigoana, Visan sau chiar Guvernul sa se inspire din propunerile dumneavoastra si sa promoveze o astfel de lege sau ordonanta de urgenta! Pana atunci, poate, Jandarmeria va solicita sa fie dotata si cu tranchilizante, botnite, catuse etc pentru jurnaliste si…daca situatia o impune…si pentru femeile din politica, atunci cand indraznesc sa-i contrazica pe pacientii dumneavoastra! P.S. Nu vi se pare ca acesta abordare este in linia lansata de “conducatorul mult iubit” si de portavocile sale?!”, întreabă Pocora. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998