CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Cristoiu, apel neobisnuit catre sotia lui Mihai Sora: Prezentati dovada ca mai traieste

6 comentarii / 9222 vizualizări / 22 octombrie 2021

Analistul Ion Cristoiu i-a adresat azi soției cărturarului Mihai Șora un apel neobișnuit la prezentarea de dovezi că acesta ar mai fi în viață, el susținînd că activitatea acestuia pe rețelele sociale ar fi, de fapt, opera consoartei și că filosoful nu ar mai fi în viață.

”Eu întreb un singur lucru: sunteți siguri că Mihai Șora mai trăiește? Eu o rog pe stimata doamnă Luiza, care se ocupă de dl.Șora, să ne dea un semn de viață. Să pună o cameră de luat vederi, să-l înregistreze, cu un ziar de mîine, și el să vorbească coerent. Și atunci eu îmi cer scuze stimatei doamne, mai tinere cu 56 de ani, pentru că am îndrăznit să cred că Mihai Șora nu mai există, pentru că nu cred că scrie el pe Facebook. Nu cred! Pentru că are 105 ani și să te așezi în fund pe scaun, să scrii pe Facebook, la 105 ani cred că e o problemă, că nu te mai țin mușchii și la 105 nu te mai preocupă Ciucă. Toate textele sunt scrise de ea. Dacă doamna Luiza îl pune pe dl.filosof Mihai Șora în fața unei camere de luat vederi și îl postează pe Facebook, cu un ziar pe care scrie 22 octombrie, atunci, mi-e limpede că el trăiește. Pînă atunci, eu nu cred. Eu cred că el nu mai trăiește și că ea scrie în numele lui și îi ia și pensia” afirmă analistul în tableta de pe blogul său. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Daca Dna Luiza Palanciuc ii incaseaza ilegal pensia regretatului domn Sora Mihai incalca grav legea, nu??!! E legal ???

    • -Dar daca stimabilul stalinist, anapaukerist n-a murit totusi si continua sa consume verdeturi ca acum 40 de ani ? Daca traieste, Mihai Sora este venerabilul absolut al intelectualilor romani ! Ii dorim viata lunga, cit mai lunga !

  2. Un ou, o vaca, un nesimțit acest Cristoiu. Securist mizerabil. Un gunoi.

    • A făcut și el o glumă legată de vaca gerontofilă a comunistului Șora.

  3. Cristoiu ar trebui dus urgent la un control psihiatric. Și de acolo direct la pușcărie.

    • Oamenii îndrăgostiți de persoane cu juma de veac mai în vârstă pot fi internați fără analize. Marș, prostovane!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998