CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristoiu: ”In toate cazurile de Ordin pe unitate, Tapalaga e cel care da semnalul”

1 comentariu / 2906 vizualizări / 14 mai 2015

”Nu știu cine e Daniel Horodniceanu, cel propus de ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, pentru a fi Procuror Șef al DICOOT și avizat pozitiv de CSM, forul de specialitate al magistraților.
De aceea nu m-am pronunțat și nu mă pronunț asupra acestei numiri” scrie analistul Ion Cristoiu, pe blogul propriu.
”În 2013, în cazul Tiberiu Nițu, m-am pronunțat, exprimîndu-mi îndoieli nu față de profesionalismul propusului, ci față de etica sa.
Obținuse pe nemeritate un Certificat de revoluționar, pe vremea cînd era procuror la Ploiești, care-i adusese avantaje materiale. Cînd au apărut în presă dezvăluiri despre asta, n-a catadicsit să renunțe la el.
Am scris la vremea respectivă că un asemenea personaj n-are probitatea morală cerută de funcția de Procuror general al Republicii.
Îmi mențin și azi părerea.
Despre Daniel Horodniceanu n-am aflat nimic rău din punct de vedere moral, singurul punct asupra căruia mă pot pronunța ca jurnalist.
E drept, la ședința CSM, o persoană, pentru că nu-i pot spune astfel, a încercat să-l lege cumva de cazul Gheorghe Nichita, parcă special declanșat de abia acum, după ce plîngerea împotriva primarului a fost depusă de ibovnică în noiembrie 2014, preluată în mod ciudat de DNA, parte componentă a Binomului SRI-DNA”. Mai mult aici.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Tapalaga este taliban, care pe romaneste s-ar numi „un bou”.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998