CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9578 RON DOWN | 1 USD = 4.6350 RON DOWN | 1 GBP = 5.7669 RON UP

Cristoiu, incendiar: Iohannis vrea republica prezidentiala si inca doua mandate la Cotroceni

8 comentarii / 4555 vizualizări / 4 decembrie 2020

Analistul Ion Cristoiu afirmă că deține informații potrivit cărora actualul președinte Klaus Iohannis, aflat la al doilea mandat, preconizează modificarea Constituției nu pentru o reformă autentică a statului, ci pentru a obține dreptul de a mai candida la alte două mandate.

Într-un interviu la Aleph News pentru Marius Tucă Show, Ion Cristoiu a declarat, ieri:

”Înregistrați ce spun eu acum: Klaus Iohannis nu vrea să facă nicio reformă. Singura reformă pe care o vrea – și am confirmarea și din teren – este aceea de modificare a Constituției, cu ajutorul PSD, în așa fel încît România să se transforme în republică prezidențială și el să candideze încă de două ori. Ăsta este scopul. Știu că lumea n-ar crede, dar numai asta explică zbaterea lui. Iar pentru această modificare are nevoie de o majoritate de două treimi care nu poate fi asigurată decît de PSD și cred că în materie de republică prezidențială se vor înțelege. E o profeție, o să vedeți”.

Reamintim că în 1996 s-a produs un scandal imens după ce Ion Iliescu și-a depus a treia candidatură la prezidențiale, după cele din 1990 și 1992, argumentînd că între mandate intervenise noua Constituție, astfel că primul mandat s-ar fi plasat în afara acesteia și nu mai trebuia contabilizat. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Ne indignăm când vedem toate neroziile acestui „vodă prin lobodă”, dar nu vrem să conști-
  entizăm că noi, poporul, suntem părtași la această catastrofă.
  Ba încă, și mai vinovați decât el deoarece, deși îl știam ce „poamă” e, ce-i poate pielea și cine
  îl ține în lesă, prin votul nostru nătâng „am pus briciul în mâna maimuței”.
  Iar acum, tot ce suntem în stare să facem, e să ne „văicărim” (la asta suntem neîntrecuți).
  Aproape aș spune că ne mai rămâne să-L implorăm să se îndure, și să fie mai milostiv cu
  noi, preaumilii săi supuși…

  „Singura cale ca cei răi să reușească, e ca cei buni să nu facă nimic” – mai spune o vorbă.
  Până nu vom înțelege/conștientiza asta, tot așa o vom duce: din rău, în mai rău.
  Iar dacă vedem și, nici nu facem nimic, nici nu învățăm nimic, înseamnă, fie că ne place, fie
  că astea ni-s limitele.
  Și atunci… Aia e!

 2. Argumentul lui Ion Iliescu a fost acela ca primul mandat fusese incomplet. Justificarea era si corecta si de bun simt. Inventand o alta justificare, BTI nu face decat sa dezinformeze cititorii cu rea credinta, intr-o pledoarie anti Iohannis, intreprinsa de diverse triste figuri din publicistica.
  Revenind la topic, daca Romania schimba Constitutia inainte de expirarea mandatului lui Iohannis, mai intai trebuie sa cunoastem care vor fi noile prevederi. Nu sa deschidem gura ca prostu satului la luna plina

  • Sunt prezentate citatele cu ghilimele, cel citat este Cristoiu, PROSTOVANE!!!

 3. & O avea vrun interes ziaristul Ion Cristoiu de face profeții precum cele relatate în articol, ?

 4. Atunci cînd această specie – gen Roșca Stănescu – își casă gura despre propria importanță în presă, pot și eu depune chezășie că a însemnat la fel de mult ca și „Marele Jack” și găina care a născut pui vii, ca și „marele” Sîrbu de la ProTV cu știrile lui de la ora 5, ca și frățiorul său, Dan Diaconescu de la OTV care făcea apologia lumii interlope, care au dus presa în abisul de astăzi. Oameni care n-au avut nici o străbatere nici cînd a venit vorba să predea toată presa securiștilor. Niște bătrînei simpatici… Niște „cetepei”, fiecare cu propriile frustrări și cu propriile combinații financiare. Cu vile, mașini, yahturi, conturi burdușite. Uneori și cu un pic de pîrnaie.

  Din cauza acestor „mari ziariști” presa a ajuns sub-finanțată, ziariștii au fost înlocuiți cu propagandiști și ofițeri acoperiți, cu lingăi și analfabeți.- CITAT Ambrus Bela

 5. @ Sunteți de părere că Tucă, un fel de „bucătar” al presei românești, vruse să arate că încă a mai rămas de-o ciorbă de cocoș de la „creatorul” ,,,găinii care naște pui vii”, ?

 6. Până una alta mai distruge și ce a mai rămas din această națiune…
  Pas cu Pas…
  Este parte din un proiect mai vast pe care Stăpânii săi îl doresc aplicat la scara globală…
  Până atunci e bună și Romania….pas cu pas….spre globalizarea neomarxista ….citiți planurile celor din bilderberberg ( Davos …Marea resetare…iar noi!? Cădem între scaune…că ne place…
  Băsescu a început…kwi vrea sa desăvârșească opera …cu ajutorul pooolimii spălate bine pe creier….

 7. Coroiule, tocmai tu carai?!?!!!!!!!!!!!!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998