CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristoiu: Iohannis beneficiaza de o presa SPP

0 comentarii / 1759 vizualizări / 16 decembrie 2014

Din reportajele dulcege despre revenirea lui Klaus Iohannis în țară (cum a călătorit la clasa Economic, de parcă la clasa asta merg de regulă cetățenii de rangul al doilea și nu marea majoritatea a cetățenilor planetei, cum a venit cu un avion de linie și nu cu Air Force One, cum s-au crucit ceilalți pasageri că și-a pus, ca ei, centura de siguranța și alte asemenea consemnări din arsenalul folosit de tabloide pentru Bianca Drăgușanu), am reținut că președintele Mai mult decît ales e apărat de SPP-iști ca să nu atenteze cineva la ființa sa fizică.

Eu însă, după ce am citit luni, 15 decembrie 2014, pe Reporter virtual, textul de mai jos, mi-am dat seama că Președintele ales beneficiază și de o Presă SPP, care-l apără cu strășnicie să nu atenteze cineva nici cu o petală la imaginea sa de Ileana Cosînzeana a Poporului Român:
„Într-o postare din această dimineaţă, Mircea Badea îl atacă pe Klaus Iohannis pe ideea că şi-a permis o vacanţă într-o destinaţie exotică, deşi e…”bugetar”. Iată ce scrie Badea pe Facebook:
Se intorc bugetarii din Palm Beach. Imi place ca avem o clasa mijlocie puternica.
P.S. Ni se spune ca a venit cu o cursa de linie la clasa economic. Deci omul e modest si cand se intoarce din Palm Beach
În stilul Antenei 3, Badea induce o minciună prin omisiune. Lasă impresia că Iohannis nu şi-ar permite o astfel de deplasare din salariul său de fost primar al Sibiului uitând intenţionat detalii care îi anulează observaţiile anti-Iohannis. De pildă, preşedintele ales a anunţat că este invitat în SUA, ca atare e posibil ca nu el să-şi fi plătit excursia în Palm Beach. Apoi, dacă punem la socoteală doar ce a încasat Klaus Iohannis din cartea „Pas cu pas”, lansată imediat după alegeri, avem dovada unui venit consistent extrabugetar care poate justifica un voiaj peste Ocean. Nu în ultimul rând, economiile familiei Iohannis pot explica şi ele o cheltuială mai exotică. Dar toate acestea nu sunt suficiente pentru Mircea Badea. El trebuie să-l ajute în continuare pe Voiculescu, aşa cum i-a promis, deci un atac la Iohannis nu strică…” scrie analistul Ion Cristoiu pe blogul propriu. Mai mult aici.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998