CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cristoiu: ”Iohannis, daca taceai, presedinte ramineai!”

2 comentarii / 2805 vizualizări / 13 mai 2022

”Există în Popor expresia, venită de la latini: Dacă tăceai, filosof rămîneai. Asta ar însemna că dacă nu deschideai gura, nu-mi dădeam seama că nu ești un înțelept. Parafrazînd, am putea spune adresîndu-ne lui Klaus Iohannis, după conferința de presă: Dacă tăceai, Președinte rămîneai” comentează analistul Ion Cristoiu coferința de presă de ieri a președintelui.

”Luat la întrebări, Klaus Iohannis a recunoscut că prețurile au luat-o razna, că ne împrumutăm, evident, tot mai scump, că traversăm o criză pe cale să ia amploare.
După o asemenea recunoaștere, românii s-au așteptat să audă de la președinte și cauzele problemelor. Evident, însoțite de soluțiile adecvate.
Ei bine, Klaus Iohannis a respins categoric dintre cauze proasta administrare a țării de către Guvernul Ciucă, preocuparea Coaliției de a-și rostui clientela politică și clientela rubedeniilor, absența reformelor, umflarea zilnică a aparatului bugetar, cheltuielile nesăbuite ale statului.
După Klaus Iohannis, Guvernul Ciucă e cel mai bun din lume. Coaliția PSD-PNL e cea mai eficientă din postdecembrism.
Guvernul, Coaliția, el, președintele n-au nici o vină pentru dezastruoasa înrăutățire a nivelului de trai: „Vinovat este Putin”” conchide analistul, pe blogul propriu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Normal. Putin e de vină că benzina e acum cu 60% mai scumpă ca acum zece ani, când barilul de petrol costă acum la fel ca în 2011.
    Vezi că se-ntoarce roata, Iohannis…

  2. Coroiule, Ghiolbanis este inca presedinte desi nu a tacut, regurgitind rumegusul papusarilor. Cind vei inceta sa fi „maestrul” gainilor din presa care nasc pui vi ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998