CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Cristoiu: Opunindu-se partidului, Grindeanu a produs o revolutie in politica

6 comentarii / 5797 vizualizări / 23 iunie 2017

Analistul Ion Cristoiu este de părere că premierul Sorin Grindeanu a făcut un gest extraordinar de curaj și bărbăție, opunîndu-se cererii PSD de a demisiona din funcție. O veritabilă revoluție în viața politică postdecembristă, după ani și ani în care importanți lideri s-au supus fără să crîcnească deciziilor venite din partea unor structuri cu alură, potrivit analistului, de grup mafiot.

”Ce ne spune istoria comunismului, inclusiv cea a comunismului românesc?
Că Partidul n-a existat niciodată.
A existat un bandit care şi-a zis Partidul.
Şi toţi neghiobii s-au apucat să-i execute ordinele pe motiv că aşa a zis Partidul.
În postdecembrism, Partidul de tip bolşevic a fost şi este PSD.
Partidul, adică Liviu Dragnea, i-a cerut lui Sorin Grindeanu să demisioneze din funcţia de premier.
Și nu oricum, ci recunoscînd public c-a guvernat prost, că n-a respectat Programul de Guvernare, într-un cuvînt c-a fost un bou.
Invocînd Așa vrea Partidul! Liviu Dragnea i-a cerut lui Sorin Grindeanu să-și facă harakiri de imagine în public.
Ca și în cazul Partidului Comunist, nici un activist, nici un membru PSD n-a avut curajul să se întrebe în public sau chiar în ședințe secrete, dacă nu cumva e o greșeală să-l punem să demisioneze pe motiv c-a fost un bou tocmai pe premierul lăudat pînă acum de activiștii și membrii de partid care fiind cel mai bun din istoria țării.
Spre deosebire de Adrian Năstase, de Mircea Geoană, de Victor Ponta, Sorin Grindeanu a avut bărbăţia să spună nu Partidului în numele căruia vorbea un Mafiot.
Nu ştiu ce carieră va avea de acum încolo Sorin Grindeanu.
Pentru mine, cel puţin, el rămîne un tip de stimat.
A produs o revoluţie în viața politică postdecembristă în care opunîndu-se Partidului înţeles ca Grup mafiot” scrie Ion Cristoiu, pe blogul propriu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Pentru anal(ist) tradarea este un lucru bun. Ca el nici nu mai stie pe cati I-a tradat.

  2. De unde si pana unde e Grindeanu un erou al politicii?Dragnea si PSD l-au numit, tot ei au dreptul de al demite fiindca ei raspund politic.Ce realizari deosebite a avut Grindeanu?!Eu nu stiu niciuna, pur si simplu a semnat „ca primarul” toate legile (bune sau rele) propuse de ministri!

  3. marele revolutionar Grindeanu??!! si eu care credeam ca e doar un biet mascarici, unul care se stramba des, minte cu nonsalanta si spune prostii cu aere de filozof!!

  4. Revolutionar cu …ordin?

  5. Normal, toate revolutiile de la noi sunt facute de servicii …

  6. Sa fii barbat in politica inseamna sa ai putere sa rezolvi lucruri grave, unele legate de abuzul artificial al altor politicieni fata de grupuri de cetateni vulnerabilizati ilegal de catre acestia.De exemplu,sa vedem ce va face Dl Iohanis cu cazul femeilor vulnerabile si casnice casatorite cu britanici,unele cu copii mici sau altele mai in varsta,care nu au putut lucra afara din casa si plati impozite la stat in Anglia.Din cauza asta li s-a refuzat cererea de resedinta sau cetatenie chiar dupa aderarea tarii noastre la UE, chiar daca au locuit efectiv de peste 5 ani in Anglia.Treaba asta abuziva este cunoscuta ca metoda „zidului birocratic” secret si a fost aplicata de catre imigratia engleza contra legilor UE cand sefa imigratiei a fost actuala Dna Priministru.De ce nu se recunoaste munca domestica si de ingrijire a femeilor casnice ca norma intreaga?Poate ar trebui implicata si ONU cu drepturile femeilor, nu numai CE.Dl Iohanis are interes sa protejeze aceste femei si copii care ar putea sa fie deportate in tara cauzand drame serioase in viata copiilor si a oamenilor in varsta.Ziaristii,dupa cum am observat eu unul,nu au scris ca trebuie stat si LUCRAT 5-6 ani, si platit impozite la statul englez de cei care vor resedinta si cetatenia.Asta cu platitul de impozite este cam ascunsa in propaganda mediatica.Cica aplicantii pentru resedinta/cetatenie nu au „beneficit de drepturile tratatelor europene” daca ele nu au lucrat afara din casa si deci nu au platit impozite la statul engle, zic ei la refuzul de acorda resediat si/sau cetatenia femeilor aceste casnice.Sau aceste femei casnice trebuie ca sa aiba sotul lor salariul foarte mare,sau foarte multi bani in cont,lucru greu de indeplinit la oamenii de rand cu copii mici sau la oameni mai batrani care nu mai pot lucra.Deci numai oameniilor bogati in Anglia li se permite cetatenia britanica,ca o concluzie.Asta nu este umanitate,exact asa cum a fost in Australia de trista amintire duse razboaie xenofobice pe parcursul a cel putin 100 de ani fara nici un rezultat benefic pe termen lung.Sa ajute Dumnezeu pe Dl Iohanis sa rezolve problema acestor femei casnice amarate si amenitate cu deportarea din Anglia si distrugerea famililor lor.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998