CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Cristoiu: Pe Iohannis nu-l prinde martie 2024 cu nevasta in libertate

5 comentarii / 6479 vizualizări / 15 iunie 2022

Analistul Ion Cristoiu explică într-un mod inedit prezența președintelui Klaus Iohannis la o reuniune de mîna a doua a NATO, ieri, exact în ziua sosirii în România a președintelui Franței. Potrivit lui Cristoiu, președintele român vînează cu disperare o funcție grea afară, pentru a nu risca arestări în familia sa, după modelul Traian Băsescu.

”De ce s-a dus Iohannis la Haga și nu l-a primit, cum era normal, pe Macron? Dintr-un singur motiv: dă din coadă, dă din coate, ca să ajungă pe undeva pe la NATO. Pentru Klaus Iohannis, plecarea din această funcție într-o funcție din Occident este o chestiune vitală. Altfel, nu-l prinde martie 2024 cu nevastă-sa liberă. Gîndiți-vă la Traian Băsescu, i-au arestat fratele. Fratele președintelui…Iohannis speră ca la începutul lui 2024 să se dea ca sigur că ia o funcție, așa că se duce pe la NATO să deseneze, să mănînce o ciorbă, mă mir că nu a luat-o și pe Răvășitoare” afirmă analistul pe siteul Cristoiublog.ro. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Problemele familiei Iohannis vor începe mai degrabă în 2025. Ar fi trebuit să înceapă deja, dar niciodată nu e prea târziu! Nici acum, dacă mai există români verticali în sistem!

 2. ”fratele presedintelui…i-au arestat fratele”. Ce poate fi atat de uimitor? Fratele era un infractor. Pardon, fratii. Noi am tot sperat ca il vor aresta si pe fratele fratelui. Dar n-a fost sa fie. Johannis nu avea ce sa discute cu Macronel. Acesta a venit sa ne bage pe gat niste fregate, avea treaba cu Ciucă si cu Dâncu. Bine ca a vandut FLOTA unul dintre ”frati”, ca altfel nu le faceam vanzare francezilor.

 3. e un enuntz basist:
  „S-ar putea sa nu-si mai gaseasca sotul intr-o zi acasa.”
  (maestru are 1 big problem cu femeile altora,
  vezi cazu(!) cu fata lu adamesteanu)

 4. Pe Ghiolbanis il doare-n pul…pa de Geta si de tot restul romanilor.
  Pe el il fu…ra grija de soricul lui care, dupa alegerile din 2024, va fi la mare cautare cu mult inainte de Ignat.

  • Să ai gura aurită!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998