CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Critici dure: Rovana Plumb, prietena lui Nicu Ceausescu, numita sefa la pesedisti

3 comentarii / 4310 vizualizări / 23 martie 2015

Senatorul Valer Marian critică desemnarea Rovanei Plumb la șefia Consiliului Național al PSD, el acuzînd-o pe aceasta, într-o declarație politică remisă presei, de relații strînse cu Nicu Ceaușescu, dar și cu familia Ponta, care i-a susținut parvenirea.

”Președintele PSD, Victor Ponta, a proțăpit-o în funcția rămasă vacantă de președinte al Consiliului Național, deținută anterior doar de fostul premier Adrian Năstase, pe buna sa prietenă de familie, Rovana Plumb, o urmașă destoinică a fostei monenclaturi ceaușiste, devenită candidat unic pentru această înaltă funcție, precum în sinistra ”epocă de aur ” a comunismului românesc.
Înainte de răsturnarea regimului comunist în decembrie 1989, Rovana Plumb ajunsese un cadru de nădejde al PCR, pe linie de propagandă comunistă, în cadrul b.o.b. de la fabrica Miraj București, cea mai mare producătoare de cosmetice din România. Rovana Plumb devenise în perioada respectivă o simpatizantă și chiar o apropiată a lui Nicu Ceaușescu și a Polianei Cristescu, soția efemeră a acestuia, pe care i-o impusese mama sa Elena Ceaușescu. Se poate spune că înfocata Rovana intrase în rândul tinerei generații a tovarășelor cu coc aflate pe placul Elenei Ceaușescu, dintre care s-au distins în ultimii ani ai comunismului semidoctele Suzana Gâdea, Lina Ciobanu , Alexandrina Găinușe și Ana Mureșan.
După ce Victor Ponta a ajuns președinte al PSD în 2010 și prim-ministru al României în 2012, Rovana Plumb a devenit brusc cea mai apropiată prietenă a cuplului Victor Ponta – Daciana Sârbu. Generozitatea lui Ponta nu s-a lăsat așteptată, acesta menținându-o în funcțiile de președinte al Organizației Naționale de Femei și de vicepreședinte al PSD și oferindu-i două portofolii de ministru în guvernele sale: ministru al Mediului în guvernele Ponta I și II și ministru al Muncii și Protecției Sociale în guvernele Ponta III și IV. În calitate de ministru al Mediului s-a dovedit a fi tufă totală de Veneția , neavând vreun habar nici măcar în problema banalelor gropi de gunoi, denumite pompos sisteme integrate de management al deșeurilor. Pe de altă parte, în perioada respectivă presa a scris că apropiați ai săi au înmatriculat în Bulgaria autoturismul Audi Q7, pentru a se eschiva de plata timbrului de mediu introdus taman de doamna ministru Plumb. ” afirmă senatorul amintit. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. cand vom scapa de fostii comunisti din politica romaneasca?

  2. @Alcatraz. Cand vor dispare imbecilii de teapa ta, vor dispare si comunistii.

  3. […] : cum sună din gurița candidatei UNICE ( mămicuța ei social-democrație de fonseca ! ) critica la adresa celor cu care fi-său pistolarul […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998