CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

CTP – intre ”Nefertiti” Kovesi, rusofilul Coposu si ”trogloditul politic” Ion Diaconescu

3 comentarii / 2904 vizualizări / 21 septembrie 2019

Prin februarie, CTP decreta cu ochii umezi că ”această doamnă Kovesi a venit ca o pedestrașă. Cu pământul sub picioare, plină de cicatrici. Cu o sabie goală în mână și fără armură”. Kovesi, această Nefertiti a României, conform aceluiași Cristian Tudor Popescu.

Habar nu au cititorii noștri ce înseamnă să scrie așa frumos CTP despre cineva important din România ori din întreaga lume, nu degeaba o numea cîndva pe Madeleine Albright ”balena orca” a politicii mondiale.
Ultimul bălăcărit, ”porcul mistreț solemn al politicii”, adică Tăriceanu, poate confirma, și el, cu vîrf și îndesat.
Și mai sunt și alții care nu au avut norocul lui Kovesi, să scrie CTP așa frumos și gingaș despre ei.

Hai să spicuim din editorialele lui din ”Adevărul”, reunite mai apoi în volumul ”Un cadavru umplut cu ziare”….

Bunăoară, despre rusofilul Senior Coposu.

”Dacă e să pomenim de cea mai dezgustătoare atitudine de obedienţă faţă de Uniunea Sovietică, ea aparţine PNŢCD şi s-a produs în timpul puciului de la Moscova din 1991, fiind trîmbiţată de Ioan Lup la TVR şi de Corneliu Coposu, în aceeaşi seară de luni şi în aceiaşi termeni, la Europa liberă.”

Ori despre acel sfînt al închisorilor, Ion Diaconescu:

”Nici o clipă acest bătrân aflat atât de aproape de întâlnirea cu Dumnezeu, sau cu Diavolul, nu s-a gândit că trebuie să facă ceva pentru partid din moartea lui, aşa cum a făcut Corneliu Coposu. A vrut să-şi păstreze imaginea nealterată până la sfârşit: un moşneag de o prostie vicleană. Ani de zile, dl. Ion Diaconescu a discreditat nu numai PNŢCD, dar şi actul şi discursul politic în România. Cu agramatismul, incultura şi primitivismul care îl caracterizează, I. Diaconescu a zgâriat urechile şi bunul-simţ al oamenilor mai ceva decât N. Ceauşescu. Acest troglodit politic, care a ieşit din puşcărie aşa cum a intrat, crea impresia că politica e o şuetă de scara blocului sau de Cişmigiu, un aranjament între buticari.”

Ori despre dreapta, în ansamblu:

”Mie, unul, noţiunea de dreaptă românească îmi evocă în clipa de faţă faptul că aceasta e mâna cu care se practică, de regulă, hoţia şi onania”

Comentariile, zicem noi, sunt de prisos. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Poate îl interneazā cineva pe acest individ la Bălăceanca. Obligatoriu în cămașă de forță

  2. Ce vremuri, ce presa vie si independenta! Astazi Iohannis poate sa-si faca nevoile linistit in Piata Universitatii ca nimeni nu mai reactioneaza. Presa adevarata traia din tiraj, nu din subventii politice, ca in prezent.

    ”Mie, unul, noţiunea de dreaptă românească îmi evocă în clipa de faţă faptul că aceasta e mâna cu care se practică, de regulă, hoţia şi onania”. Foarte corecta impresia independentului CTP. Si in prezent , „dreapta romanesca” este neschimata. S-a schimbat doar situatia lui CTP, din independent in sluga.

  3. Spitalul de nebuni ? Puscaria ? Un sinistru actor public…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998