CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cu averea sechestrata, penalul Poteras da interviuri despre ceasuri de lux

0 comentarii / 2390 vizualizări / 5 aprilie 2011

Primarul PDL al sectorului 6, Cristian Poteraș, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, riscă vreo cîțiva ani de pușcărie și are sechestru pe avere. Lucru care nu l-a împiedicat ca, exact cînd procurorii îl fugăreau mai abitir, să de un interviu de connoisseur în materie de ceasuri de lux, pentru revista Temporis, numărul pe aprilie.

”Am înțeles de mic că ceasul este singura bijuterie a unui bărbat cu adevărat, care îl face remarcat, iar dacă este singura bijuterie a bărbatului, atunci trebuie asortat obligatoriu la ținută” afirmă edilul de la 6. ”Există ceasuri de seară, ceasuri de timpul zilei, ceasuri sport, elegant-sport, ceasuri foarte sport” continuă el, în aceeași notă de specialist de mare calibru.

El explică pasiunea pentru ceasuri de lux prin aceea că, ”fiind permanent între două trenuri, între două avioane, aveam nevoie de ceasuri de calitate care să mă ajute să nu ratez momentul plecărilor”. Poteraș se laudă cu posesia unui model Ulysse Nardin, una dintre cele mai scumpe mărci de pe piață, și nu ezită să laude asocierea dintre Bugatti și Parmigiani: ”Dacă o să am Bugatti vreodată, atunci o să îmi cumpăr și un ceas Parmigiani”, promite primarul pedelist, recunoscînd că visează, totuși, și la un ceas Frank Muller, alt brand hiper-scump.

În schimb, Poteraș disprețuiește profund Rolexul: ”Nu e un ceas pe care mi l-aș cumpăra vreodată”, spre deosebire de Hublot, ”pe care l-aș purta cu plăcere”. Vacheron Constantin e ”un ceas cu personalitate aparte”, Patek Philippe ”este interesant”, Breguet e ”un ceas frumos”, Bulgari e de remarcat, iar Bovet e ”pe placul meu”. Și mai consideră edilul că ”tourbillonul înseamnă artă”, deși a auzit că la Cartier a apărut acum ”un mecanism care face aceeași corecție ca și tourbuillonul” mai spune primarul unuia dintre cele mai necăjite sectoare, anchetat de DNA pentru o afacere de 20 de milioane de euro și despre care se afirmă că și-a înzecit averea de la preluarea mandatului. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998