CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cu Nicolae Ciucă până la capăt!

1 comentariu / 1511 vizualizări / 12 decembrie 2020

Ies la iveală curioase coincidențe legate de relația Iohannis-Ciucă. Cele două personaje sunt legate ombilical. În mai multe rânduri, președintele i-a suflat în pânze acestui militar, până când a ajuns general de armată, șef al Marelui Stat Major, ministru al Apărării și, mai nou, premier interimar. Concluzia mea este că Iohannis nu va renunța. Și va încerca o soluție pentru a-l aduce în viitorii ani la Palatul Victoria. Și în vârful PNL.
Din nou arheologul presei române, ziaristul de investigații Bogdan Tiberiu Iacob înregistrează o performanță. Săpând adânc în trecutul acestui ciudat tandem. Iohannis-Ciucă. Președintele este cel care a descoperit această mare stea de pe firmamentul Armatei Române și l-a tot împins pe Ciucă, până când acesta a ajuns șeful Marelui Stat Major. Ne amintește Bogdan Tiberiu Iacob că, procedând conform legii, atunci când a expirat mandatul lui Ciucă, Gabriel Leș l-a înlăturat din funcție. Dar fără succes. Șeful statului l-a pus la loc. Iar Justiția i-a dat dreptate lui Leș. Și abia în aceste condiții Iohannis l-a adus în partidul său. A circulat insistent câteva zile zvonul conform căruia Ciucă urma să devină președintele PNL. Dar Ludovic Orban a fost mai iute de mână. Acum, președintele și-a luat revanșa. Și așa se face că Ciucă i-a luat locul lui Orban cel Bun.
Insistența cu care președintele l-a promovat și îl susține pe Ciucă este rău prevestitoare. El are nevoie la Guvern nu numai de un om de mare încredere. Asemenea personaje se mai găsesc și dincolo de oastea română. El are nevoie la Palatul Victoria de un câine de pază. Dar și de un om de mână forte. Se spune că în laboratorul de la Cotroceni s-a luat decizia creării unui regim autoritar. Oare în ce scop? Ce ne mai pregătește Klaus Iohannis? (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Retardatul Iohannis să le spună celor din laboratorul de la Cotroceni că instituțiile statului sunt infiltrate până la refuz de către ciobani securiști mai proști ca oaia.

    Retard Iohannis, ai leghătura!!! :)))))))))))))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998