CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Cu reforma fiscală în pom, Ciolacu declară război conspiraționiștilor

7 comentarii / 2125 vizualizări / 3 octombrie 2023

Premierul Marcel Ciolacu a luat o pauză de trei săptămîni de la reformarea economiei, pe motiv de CCR, așa că trece la alt obiectiv major: combaterea teoriilor conspiraționiste.

Ciolacu a declarat azi, în cadrul ceremoniei dedicate introducerii la nivel naţional a predării disciplinei „Istoria Evreilor. Holocaustul”, că soliditatea unui stat se poate măsura inclusiv prin nivelul de antisemitism, xenofobie, discriminare şi rasism iar statul nu trebuie să tolereze discursul urii şi teoriile conspiraţioniste, din ce în ce mai răspândite în mediul online.

”Tocmai de aceea, statul nu trebuie să tolereze acest gen de manifestări, la fel cum nu trebuie să tolereze nici discursul urii şi teoriile conspiraţioniste, din ce în ce mai răspândite în mediul online. De asemenea, este necesar să examinăm acea parte a istoriei care ne ajută să reflectăm asupra propriului rol şi a propriei responsabilităţi, pentru că – doar prin educaţie şi cunoaştere – copiii noştri vor dobândi imunitatea necesară pentru a rezista şi pentru a se opune ideilor care promovează încălcarea sistematică a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”, a spus Ciolacu, citat de News.ro. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Dacă a ajuns sa ne dea lecții și ursarul asta analfabet nefuncțional pentru România, dar funcțional pentru stapanii din vest, ciolacu… ne meritam soarta.

 2. Ciumpalacu’ analfabet a pupat steaua lui david si a dat pe goarna mesajul primit in plic: sa invatam istoria holocaustului… istoria romanilor, da-o dreak… asa se intampla daca lasam maimutele sa ne conduca…

 3. CioIanu, dupa cum se stie e agent SRI, deci face jocurile licuriciului si ale SRI.
  Restul e can can…..

 4. Statul roman trebuie sa -i invete pe copii istoria nationala. Un capitol important ar fi activitatea IUDEOBOLSEVICILOR in Romania, care nu numai au comunizat tara, dar ne-au trimis la puscarie bunicii si strabunicii. Urmasii lor au vandut tara Ucrainei prin tratatul de la Neptun. Sa fie judecati! Dreptate pentru victimele inchisorilor iudeocomuniste! Judecarea calailor, ideologilor si tradatorilor evrei ! UN NURNBERG ROMANESC!

 5. În Israel nu se predă Istoria Romăniei, normal, atiunci studiul holocaustului trebuie să fie opțional..

 6. ONU a declarat război teoriilor conspirației, descriind creșterea conspirației ca fiind „deranjantă și periculoasă”, în timp ce declară că teoriile conspirației despre Forumul Economic Mondial al lui Klaus Schwab trebuie eliminate de pe internet, iar autorii conspirațiilor trebuie reduși la tăcere.

  De asemenea, ONU avertizează că George Soros, familia Rothschild și statul Israel nu trebuie să fie legate de ceea ce globaliștii numesc „presupuse conspirații”.

  Acest atac asupra gândirii libere este destul de tulburător, dar cei care încalcă regulile globalismului îi demască. Acești globaliști sunt cu adevărat naziști.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998