CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Culcer, atac stupefiant: Iohannis – cioara GRIVCO si paiata unui batrin securist

14 comentarii / 13623 vizualizări / 21 februarie 2016

Pasul făcut de președinte spre trustul Intact a scos din amorțire pînă și personaje care păreau demult trecute în rezerva societății civile. Ziarista Rodica Culcer i-a dedicat astfel, lui Iohannis, prima postare pe blogul propriu din iulie 2015 încoace, sub deloc onorantul titlu ”Cioara vopsită”, în care cere mobilizarea generală în regim de urgență pentru identificarea altui candidat prezidențial pentru 2019, actualul șef al statului nemafiind o opțiune.

”Am scris despre apartenența sa vizibilă la oastea politică a lui Dan Voiculescu încă din august 2014, într-o postare intitulată Klaus, președintele lui Felix, redactată după ce candidatul Iohannis s-a eschivat cât a putut de la o poziție tranșantă față de condamnarea lui Dan Voiculescu în dosarul ICA și față de demonstrația organizată atunci de Antene în sprijinul patronului și soldată cu violențe împotriva jurnaliștilor. Ulterior scepticismul mi-a fost confirmat de refuzul lui Klaus Iohannis de a se delimita de tentativa de lovitură la adresa statului de drept din iulie 2012 și de prezența în echipa sa de campanie a lui Dan Mihalache, fost psd-ist migrat la PNL, probabil pentru a se asigura că agresivitatea anti-europeană și anti-americană a sistemului instituit de PSD va fi doar bine vopsită, nu abandonată, de orice „liberal” care va ajunge la putere, căci și atunci scriam că „marea schismă” din USL nu a fost decât o înscenare menită să ocupe spațiul opoziției cu un om al sistemului, bine verificat de coaliția GRIVCO, și doar abil vopsit, ca să reprezinte speranța unei alternative la mult prea grobianul Ponta” scrie Culcer.

”Cine mai are dubii, de bună credință, că domnul Iohannis este omul GRIVCO are toată compasiunea mea. Sunt sigură că se vor lămuri la un moment dat și nu-i vor mai plânge de milă. Problema este ce facem acum cu președintele cu care ne-am procopsit?(…) Nu ne rămâne decât să-l ținem sub presiune: să-l monitorizăm și să-l sancționăm ori de câte ori îl prindem derapând. Nu se va schimba fundamental, cioara GRIVCO tot cioară rămâne, dar eventual se va abține de la tot răul pe care îl poate face. Totodată, trebuie să căutăm personalități alternative, astfel încât să nu ne mai trezim în 2019 că suntem obligați să votăm tot o paiață a unui bătrân securist ca să scăpăm de cine știe ce alt golan politic împins de sistem în prim plan. Știu, e greu, dar altfel ne înghit ciorile vopsite” conchide fosta șefa a știrilor TVR. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

14 Comentarii

 1. Se loveste cu manta! Pentru 2019 se pregateste Lulutza. Iar Iohannis este redus la dimensiunea unui macac impaiat. Americanii le trag nemtilor presul de sub picioare. C-asa e-n tenis, deh!…

 2. pe dracu, securista asta stearpa si basita aiureaza. cine plm e ea?

 3. Rade harb de oala sparta: …batran securist. Uite unde era tanara securista. E jale mare daca au fost reactivate pana si fosilele.

  • CAT TE-A FURAT CULCER SI CAT PUSCARIASUL VOICULESCU????

 4. candidatul exista deja si el trebuia sa fie ales….CRISTIAN DIACONESCU.

 5. La o simpla opinie cu cata rautate se raspunde!Cat de departe suntem noi romanii de civilizatie!Vrem sa ajungem si noi mai bine, sa traim mai bine , dar nu stiu cand se va intampla!Pacat!

 6. Felicitari, Doamna Culcer! Asa este!

 7. Cred că această babă securistă e una din sursele materialelor împroșcate de propaganda băsistă pe faisbuc!

 8. Mai sa fie! Tara asta a ramas cu „agenturili” dupa 89. Antiamerican, antieuropean, antirusesc, dar de antiromanesc nu pomeneste nimeni. Capra noastra-i sanatoasa, mananca varza de Bruxelles.

 9. Dna Culcer, credeam ca esti mai zdravana la cap, ai fost reporte pe la BBC, cum naiba nu reusesti sa fii impariala, ca un jurnalist adevarat, de ce imparti societatea romanesasca in 2, oamenii cu statul de drept, cu occidentul , cu americanii, si acesti sunt neaparat ai lui Basescu, si ceilalti neaparat ai lui securistul Voiculescu, si asigur cu rusii . Uiti , sau nu vrei sa intelegi ce mare securist a fost Basescu?
  De ce daca ma uit la Antene 3 sunt omul lui Voiculesu? pai ma uit pt ca demasca hotiile lui Basescu si a mafiei patronate de el , nu ca sunt omul lui Voiculescu
  Nu inteleg cum poti sa fii cu Basescu, cu toata mafia lui, a instituit el stat de drept? Tragem si acum de la toate slugile puse de Basescu in toate institutiile statului, si nu fac dreptate aici, macar de-ar schimba ceva malai mare asta de Iohanis, dar, nu vezi ca nu se atinge nimeni de dosarele lui Basescu? unde il vezi ca e omul lui Voiculescu? si daca ar schimba ceva, gata , e omul lui Voiculescu? poate vrea sa indrepte tara asta odata , dar nu prea il cred.

 10. Dna Culcer, credeam ca esti mai zdravana la cap, ai fost reporte pe la BBC, cum naiba nu reusesti sa fii impariala, ca un jurnalist adevarat, de ce imparti societatea romanesasca in 2, oamenii cu statul de drept, cu occidentul , cu americanii, si acesti sunt neaparat ai lui Basescu, si ceilalti neaparat ai lui securistul Voiculescu, si asigur cu rusii . Uiti , sau nu vrei sa intelegi ce mare securist a fost Basescu?
  De ce daca ma uit la Antene 3 sunt omul lui Voiculesu? pai ma uit pt ca demasca hotiile lui Basescu si a mafiei patronate de el , nu ca sunt omul lui Voiculescu
  Nu inteleg cum poti sa fii cu Basescu, cu toata mafia lui, a instituit el stat de drept? Tragem si acum de la toate slugile puse de Basescu in toate institutiile statului, si nu fac dreptate aici, macar de-ar schimba ceva malai mare asta de Iohanis, dar, nu vezi ca nu se atinge nimeni de dosarele lui Basescu? unde il vezi ca e omul lui Voiculescu? si daca ar schimba ceva, gata , e omul lui Voiculescu? poate vrea sa indrepte tara asta odata , dar nu prea il cred.

 11. Dna Culcer ar trebui sa iasa la pensie! E depasita de vremuri si ca ziarista nu mai atrage cititori! pe mine una nu ma convinge si nu am fost comunista ca la revolutie eram studenta, as aca nu pot fi banuita de vreun communism. Pur si simplu mi se pare doar veninoasa si depasita de situatie. Nu mai e in stare sa scrie ceva care sa merite citit, ca nu mai apartine acestor vremuri. A ramas setata pe anii 1990!

 12. Din cauza celor care comenteaza lini de fiere impotriva Rodicai Culcer am ramas pe loc si inca vom mai ramane. Ma intreb din care gasca sunt ei, a varanului, a iliescului? Punem pariu ca s-ar intoarce la regimul lui ceasca primii daca s-ar putea?

 13. doamna general executaun ordin pe unitate>oamenii sistemului basist se simt ignorati si marginalizati si vazand ca barca marinarului ia apa ataca in stilul marinaresc, tipa peste valuri, peste maluri ooate aud pinguibii

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998