CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Culise: cum stabilesc pandemia si ”Petrov” data congresului din PMP

3 comentarii / 2028 vizualizări / 6 februarie 2022

Un grup de membri ai PMP au transmis azi o scrisoare de susținere pentru fostul președinte Eugen Tomac, pe care îl vor reinstalat în funcție, și cer congres extraordinar pe 19 februarie. De cealaltă parte, actualul președinte, Cristian Diaconescu, vrea congres și el, dar pe 26 martie. La mijlocul diferenței între cele două date ar fi două chestiuni: Petrov și pandemia.

Un motiv pentru care Tomac vrea congres pe 19 februarie e că vrea să evite termenul de 25 februarie la care fondatorul PMP, Traian Băsescu, are recursul în dosarul ”Petrov” și riscă un verdict definitiv. Evident că un asemenea scandal ar impieta sever asupra imaginii partidului dacă s-ar produce nu după, ci înainte de congres, așa că Tomac încearcă să scape de balast.
Motivul principal, însă, îl reprezintă, conform unor surse din interior, faptul că la data avansată de Cristian Diaconescu, multe dintre restricțiile de pandemie ale momentului e foarte probabil că nu vor mai fi în vigoare, iar congresul ar putea avea loc cu prezența fizică.
Ori, cum echipa lui Tomac controlează autoritar onlineul partidului – a se vedea blocarea lui Diaconescu pe Facebook – interesul acesteia e un congres fără prezență fizică, atît cît mai sunt restricțiile în vigoare, la care softul poate juca un rol maxim în debarcarea actualei conduceri. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. Tomac si Cristian Diaconescu sint doua gilme penibile…

 2. Vedea-v-as pe amindoi ingropati in pamint pina la git si folositi pe post de CACASTOARE !!!!

 3. Tolea Ciomac…
  Agent al Ukropistanului !
  TRADATOR !!!
  IN FUNIE CU subumanu !

  Voma Securista Petrov Scirbashescu…
  Agent la Americanci & soros !
  TRADATOR !!!
  IN FUNIE CU subumanu !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998