CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Culise PNL: Ciuca – propunerea de premier a PNL, Ciolos vrea ministerul de Externe

5 comentarii / 3798 vizualizări / 9 decembrie 2020

Generalul Nicolae Ciucă va fi cel mai probabil propunerea de premier a PNL, pentru portofoliul Apărării urmînd ca succesorul său să fie ales de președintele Klaus Iohannis personal, afirmă surse liberale pentru Inpolitics.

În ce privește USR-PLUS, știrea momentului e că Dacian Cioloș ar fi revendicat la negocieri ministerul de Externe pentru sine.
Cît despre Ludovic Orban, nori negri se adună deasupra acestuia: dacă nu va accepta plecarea de la conducerea PNL, el ar urma să fie ”sensibilizat” prin anchetarea de către parchet a omului său de încredere, Antonel Tănase, fost secretar general al guvernului executat ieri de către premierul interimar Nicolae Ciucă. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Peste 5 minute sclavul Ciucă primește to-do list-ul de la pigmeul american. Fier vechi la greu! :)))))))))))))))

  2. Ba eu sper ca presedintele Iohannis sa nominalizeze candidatul propus deja de catre PNL. In acest fel, s-ar elibera postul de ministru de finante pentru care cea mai buna solutie nu poate fi decat chiparosul de mine. Mai ales ca tocmai ce ramasei fara colegi la camera si se scumpi sampania la Bamboo. Sper din tot sufletul ca marele barbat de stat, multi-chiparosul Florin Citu sa recunoasca modesta mea valoare de finantist si sa ma miluiasca cu functia de sef la ANAF, daca cea de ministru de finante va fi ocupata de catre verisoara papiroasei Raluca Turcan, mini-chiparoasa Mimi Ciokan, in varsta de 23 de anisori, o adevarata giganta a stiintelor economice si celor botanice. Promit sa fiu baiat salon si sa n-o trag de jartele in timpul orelor suplimentare.

    • Eugen Orlando Teodorovici a denunțat public faptul că Academia SRI Mihai Viteazu i-a trimis prin poștă diploma de absolvire a unui program la care nu s-a înscris și nu s-a prezentat niciodată.

      • Bun, a denuntat a denuntat … ca doar nu e prost si s-a prins ca nu-l baga aia in seama. Dar de inscris, de ce s-a inscris? Ca doar nu vrei sa spui, Parpanghele, ca i-au dat aia diploma fara sa se inscrie la scoala. Hai mars d-aci, propagandist mic de scoala de gradati

        • A primit diploma de la Academia SRI Mihai Viteazu pe care nu a vizitat-o.

          Securistule, dacă făceai și tu o școală, n-ai mai fi pus întrebări de cioban prost.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998