CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Culisele aniversarii lui Dinu Patriciu

0 comentarii / 2386 vizualizări / 11 august 2010

Dinu Patriciu a fost internat în spital săptămîna trecută după ce a organizat o petrecere cu fetițe sexy din showbizul mioritic, la care mogulul a prizat droguri ușoare, combinate cu alcool și asta i-a dat organismul peste cap. Cam așa suna ultimele informații de culise care se vehiculează pe net, vezi aici și aici, despre incidentul care l-a avut ca protagonist pe cel mai bogat român, zilele trecute. Adevărul e, însă, nițel diferit, după cum a aflat Inpolitics de la surse invitate la aniversarea mogulului preferat al lui Traian.

În realitate, Patriciu nu avea cum să consume droguri la petrecerea de ziua lui, pentru simplul motiv că aceasta nici nu a existat. Pe 4 august, marți, un grup de fix 90 de invitați de maximă greutate politico-afaceristică, ar fi trebuit să participe la o petrecere rafinată pe yahtul, ancorat în apele Veneției, al magnatului care împlinea frumoasa vîrstă de 60 de ani. Între participanți se numărau patru foști premieri, respectiv Adrian Năstase, Petre Roman, Călin Popescu Tăriceanu și Ion Sturdza (din Moldova), dar și nume precum Teodor Meleșcanu, Sorin Roșca Stănescu, Radu Boroianu, Radu Stroe, Andrei Pleșu, Florin Andronescu, Radu Cojocaru, Dan Ioan Popescu, Viorel Cataramă șamd, însoțiți de neveste. În trecăt fie spus, PDL nu prea a fost reprezentat defel la petrecerea în cauză, semn că democrat-liberalii nu riscă să și-l pună în cap pe năbădăiosul Zeus.

Tot grupul a sosit cu o zi înainte la Veneția, unde a fost cazat la legendarul hotel Danieli. Pentru cei care nu știu, hiperluxosul Danieli, (vezi imaginile de mai sus) aflat în apropiere de Piața San Marco, este compus din trei palate datînd din secolele 14, 19 și 20, fiind, probabil, hotelul cu cea mai veche clădire din lume. Restaurat acum doi ani, Danieli, paradisul candelabrelor de Murano și al mobilei vechi în stil gotic și venețian, este deschis bogaților cu cele mai rafinate gusturi, dar și cu cele mai bine garnisite buzunare, pentru că prețurile ating și 2000 de euro pe noapte.

Din nefericire pentru oaspeți, în seara de dinaintea petrecerii programate, în timp ce servea cina alături de familie, pe vasul său, magnatul a realizat un cocktail nu tocmai fericit pentru sănătate, compus din una bucată cîrnat italienesc ultra-picant și una bucată emoție profundă, generată de nașterea nepoțicii lui, din partea fiicei Ana. Rezultatul a fost un ulcer rebel, care a necesitat internarea urgentă în spital, ceea ce a dus la anularea petrecerii. Ca să se consoleze, invitații s-au grupat pe afinități, liberalii între ei, pesediștii între ei, afaceriștii între ei etc și au socializat în cadrul unor mini-petreceri. Din fericire pentru Patriciu, urmările incidentului de luni seara nu sunt grave, magnatul urmînd să țină un regim mai strict, de acum, și să evite, dacă se poate, stresul. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998