CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Culisele unui atac: Anastase ii intinde o capcana smechereasca lui Ponta

0 comentarii / 1553 vizualizări / 25 aprilie 2012

Ieșirea bruscă la rampă a Robertei Anastase contra lui Victor Ponta, astăzi, pare, la prima vedere, confirmarea faptului că pedeliștii au intrat în stadiul delirului mintal, odată ce președintele Camerei îl atacă pe cel al PSD la bona filipineză și profețește că va amenința curînd românii cu moartea. În realitate, e mult mai probabil că asistăm la o capcană abilă de imagine întinsă liderului social-democrat.

Anastase a început azi prin a-l acuza pe Ponta că a părăsit plenul Parlamentului când preşedintele Consiliului Europen primea o distincţie (”Ponta a chiulit, fiind probabil in Dubai sau la Roma, alaturi de vreun om de afaceri imbogatit din contracte cu statul”), trecînd apoi la o serie de atacuri publice fără precedent: „Victor Ponta şi partidul au trecut într-o altă etapă: ameninţarea cu asasinatul politic, cu moartea. Acum câteva zile, un deputat PSD, Adrian Solomon, îşi permitea să-l ameninţe pe premier cu moartea. Olguţa Vasilescu, un alt senator PSD, de asemenea profera ameninţări cu moartea la adresa oamenilor politici. Acum câteva zile, cei din PSD încercau să arunce pe piaţă câteva scuze penibile, încercând să ascundă modul în care gândeau. Azi, Ponta a devoalat tot planul: A spus un lucru extrem de grav, a proferat o ameninţare la adresa oamenilor politici, din nou ameninţare cu moartea. Dumnezeule mare în ce lume trăim şi cine doreşte să vină la putere în România anului 2012! Limita a fost depăşită demult. Azi, Ponta, în lipsa unor soluţii, ameninţă cu moartea politicienii, mâine, în lipsa voturilor, va ameninţa cu moartea românii care nu cred şi nu pot să creadă în el. Am avertizat asupra derapajelor psihiatrice ale personajului, care devine din ce in ce mai periculos. Trebuie să există o reacţie foarte dură” a spus pedelista.

Liderul USL a mai fost acuzat că îşi „petrece vacanţele pe banii pensionarilor” impreuna cu „bona filipineză”. „Ponta a dovedit câtă inimă are, angajând o bonă filipineza in locul unei femei din Romania” a declarat Anastase, alături de multe altele.

Ce a apucat-o pe șefa Camerei? S-a trezit cu fața la cearceaf, ori a aflat că o înșeală iubitul?

Nu știm cu precizie, dar ne permitem să formulăm o ipoteză: Anastase (nu neapărat judecînd cu mintea ei) îi întinde o capcană perversă lui Ponta.
Strategii PDL, cunoscîndu-i liderului PSD temperamentul nărăvaș, i-au aranjat o repriză de insulte fiind convinși că acesta nu va rata prilejul discursului rostit în ziua votării moțiunii de cenzură pentru a-i da replica Robertei, de la ditamai microfonul Parlamentului.

Una extrem de dură, pe măsura atacurilor acesteia.

Numai că asta va confirma strălucit, în văzul întregii țări, acuzațiile mai vechi ale lui Traian Băsescu, potrivit cărora Ponta nu e suficient de bărbat și preferă să se lupte cu femeile. În plus, ținînd cont de șansele mari ale moțiunii de a trece, discursul lui Ponta ar putea fi, vineri, cel al nașterii unui nou premier. Cum va arăta, pentru posteritate, un asemnea discurs de bărbat de stat dacă el va fi împănat cu invective la adresa Robertei Anastase în locul unor glorioase mesaje către națiune, nu e greu de întrezărit.
Asta, desigur, dacă liderul PSD va mușca din momeala Robertei, lucru pe care noi nu credem că îl va face. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998