CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Culmea comertului: Boureanu vrea sa vinda autograful lui Basescu

0 comentarii / 1306 vizualizări / 22 august 2010

Deputatul PDL Cristian Boureanu şi soţia acestuia, Valentina Pelinel, au adus o fotografie cu autograful preşedintelui Traian Băsescu la o licitaţie în scop caritabil desfăşurată în Statele Unite ale Americii.

Evenimentul a avut loc în Montgomery Place din Rhinebeck – New York, fondurile adunate din licitaţie urmând să meargă către proiectul „Fiecare Copil în Scoală” din România.

„Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au adus o fotografie cu autograful domnului Traian Băsescu, Preşedintele României, fotografie semnată în mod special pentru acest eveniment. Fotografia a fost vândută împreună cu alte fotografii cu autograf de la cinci preşedinţi americani, Rolling Stones, Michael Jackson, Frank Sinatra, Bono de la U2 şi mulţi alţii…..”, se arată într-un comunicat remis Mediafax.
Marcel Pavel şi Crina Zancu, prim soprană a Operei Naţionale din Bucureşti, au cântat live în faţa invitaţilor acestui eveniment caritabil, iar Norman Manea, scriitor român, a vorbit despre literatura contemporană românească şi a fost prezentat de către Corina Şuteu, Director al Institutului Cultural Român din New York. Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke, a pus bazele acestui acest program acum zece ani, se mai arată în comunicat.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998