CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cum a ajuns Basescu ”asasinatul” de serviciu al natiei

0 comentarii / 2465 vizualizări / 6 septembrie 2016

Deși nu are mai nimic în comun cu JFK decît, eventual, slăbiciunea pentru femei gen Marilyn Monroe, Traian Băsescu încearcă să ne convingă, mai nou, că și-a riscat din greu viața în mandatele prezidențiale și că era cît pe aci să ajungă un martir al neamului.

Prezent, duminică, la România TV, el a confirmat informaţiile prezentate în 2005 de către fostul şef SRI Radu Timofte, potrivit cărora au existat informaţii credibile privind tentative de asasinare venite din partea unor grupări mafiote, care nu s-ar fi dat în lături chiar de la a-i răpi una dintre fiice.

„A fost un risc permanent, care nu era treaba preşedintelui. Instituţiile îşi adunau informaţiile şi era treaba lor să mă protejeze. (…) Asta mi-a spus şeful SRI, iar asta e o declaraţie publică. Am avut asemenea informaţii în diverse etape are mandatului meu”, a spus fostul președinte, conform News.ro.

Acum vreun deceniu și jumătate, cînd același Radu Timofte dezvăluia în parlament că se punea la cale asasinarea președintelui Ion Iliescu prin intermediul unor viruși, cel mai tare se prăpădeau de rîs în sală oamenii lui Băsescu.
Cîțiva ani mai tîrziu, situația se schimba dramatic, iar pediștii deveneau foarte sensibili la tema asasinatelor politice.

În loc de comentarii și dacă vreți să vă amuzați copios, vă sugerăm recitirea acestui material scris de noi în 2012.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998