CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cum a fraternizat Costachel Gudurau de la PMP cu banditii regimului pesedist

3 comentarii / 12060 vizualizări / 29 mai 2018

Una dintre cele mai vehemente voci anti-PSD din partidul lui Traian Băsescu, l-am numit pe senatorul Iustin Talpoș, s-a luptat atît de mult cu ”bandiţii regimului acest secol lumină bagiucurind constituţia”, vorba lui Iordăchel Gudurău, încît a dezvoltat o formă severă de sindrom Stockholm și a sfîrșit prin a se preda ticăloșilor de bună voie și nesilit de nimeni.

”Tremur viaţa me, nu mai putem merge cafine. Facem responsabil guvern.”

”Niciodată PSD-ul nu s-a apropiat atât de mult ca acum de ultimii ani ai regimului Ceaușescu(…) Pe vremuri se vorbea de elita de la Scornicești. Acum, despre cea din județul Teleorman. Încă există oameni integri în partidul vostru, oameni cu principii și coloana vertebrală, dar care sunt acoperiți de marea masă a pesediștilor care fac scut în jurul unui condamnat pentru fraudă și inculpat în multe alte dosare. Nu lăsați infractorii și incompetenții să vă conducă! Liviu Dragnea este urmărit penal pentru abuz în serviciu, obținere de către Tel Drum de fonduri europene cu acte false și constituire de grup infracțional organizat. Să nu uităm că a fost condamnat și la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul referendumului. Periodic, acest individ va pune o întrebare, pe care cel mai probabil o va adresa și României în anul 2019: ,,Vreți să fiu președintele vostru?” Noi îi vom spune: ”Nu!” (Iustin Talpoș – senator PMP, 20 martie 2018)

”Situaţia devenit insuportabilă. Oraş stare asediu. Panica domneşte cetăţeni”

”De la începutul guvernării PSD a existat un atac susținut la justiția din România prin controversatele ordonanțe de urgență din luna februarie 2017 asupra modificărilor Codului penal, precum și de procedura penală sau încercarea de demitere a procurorului șef DNA. Salut decizia președintelui României, Klaus Werner Iohannis, de a nu o revoca din funcție pe Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA”. (Iustin Talpoș – senator PMP, 25 aprilie 2018)

”Pupat toți Piața Endependenți”

“Organizația PSD Maramureș și Organizația PSD Baia Mare îl primesc cu brațele deschise pe Iustin Talpoș, și împreună suntem convinși că vom avea soluții mai bune pentru maramureșeni și băimăreni” (Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, 29 mai 2018). (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. cretinoizi cu carte de identitate si permis de sofer… pacat ca li se da voie sa se reproduca

  2. […] Senatorul PMP Iustin Talpoș este unul dintre cei trei parlamentari din formațiunea lui Băsescu ajunși în barca PSD. Interesant este că Talpoș a fost una dintre cele mai vocale voci împotriva social-democraților, comentează Inpolitics.ro. […]

  3. Asa cum in 2012 1,5 milioane de voturi au fosta aruncate la gunoi, tot asa, in fiecare sesiune legislativa niste voturi sunt desconsiderate. Cei care au votat PMP i-au votat si pe acesti excursionisti; daca erau de alta parere, votau PSD. Tot asa unii au votat PSD. Nu a votat nimeni cu Pro Romania, pentru ca nici nu exista. Cum poate face parte din Parlament o formatiune care nu a participat la alegeri? Mai exista alegeri libere in Romania, mai conteaza votul, sau mai bine ne vedem de treaba?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998