CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cum fac americanii misto de romani: vize de logodna pentru SUA

1 comentariu / 2735 vizualizări / 14 februarie 2019

Au mai trecut vreo două luni de la ultimul apel al Comisiei Europene pe adresa SUA pentru renunțarea la vize în cazul cetățenilor ultimelor 5 țări europene ținute la poartă (România, Bulgaria, Polonia, Cipru, Croația), dar lucrurile nu par să miște în respectiva direcție. Norocul e că există o consolare: de Sfîntul Valentin, partenerul strategic american oferă românilor ceva sensibil și minunat, anume vize de logodnă.

”Happy Valentine’s Day pentru Ionuţ şi Maria! Ionuţ a primit azi o viză de logodnă (K1) pentru a putea merge în Statele Unite unde îl aşteaptă Maria. După ce va ajunge în SUA, Ionuţ va avea la dispoziţie 90 de zile să se familiarizeze cu stilul de viaţă american şi să se căsătorească cu logodnica lui, care a depus petiţie de logodnă în favoarea lui pentru a primi drept de reşedinţă în Statele Unite”.

Cam așa sună anunțul postat azi pe pagina de Facebook a ambasadei SUA la București. Din păcate, nu ni se comunică și ce face Ionuț amorezatul după ce expiră cele trei luni și nu prinde dreptul de reședință: revine de unul singur în țară, își dizlocă viitoarea soție din SUA ori rupe logonda? (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. De cand Comisia europeana este ingrijorata si face demersuri pentru eliminarea vizelor pentru USA, dar nu este ingrijorata de primirea in spatiul Schengen a tarilor care merita, dar sunt tinute la poarta? Alcoolul, bata-l vina!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998